Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Ex 白羊座聖戰version 薛安 已開訂

你地全部都蝦人既................
ray文 發表於 11-2-2014 11:20 AM

我地系老實人講老實話,邊有蝦你:58:
係咁...
黃金其實個個都只想儲十二金就算...
薛安就真係可有可冇...
小堅 發表於 11-2-2014 01:41 PM

真系可有可冇, 我D死士今次多E只都冇咩熱情, 我覺得原因有幾個,一,已經有好多師兄自制左EX白羊出黎,效果唔差,二,只薛安個樣出得幾趕客,特別呀吶喊樣。 三,只白羊穆正話先再版,個價咁抵玩好多人都入左只,但系佢師傅個價就好進取,B社真系當玩家系傻仔系水魚
出大貨到時先決定LOR......
事實到連你到接受唔到
狂四郎 發表於 11-2-2014 11:37 AM

真係接受唔到囉............呢度大把有錢人嘛.............{:1_222:}
我地系老實人講老實話,邊有蝦你
wingsiu 發表於 11-2-2014 10:33 PM

仲話冇...............你收埋咁多好野都話冇啦..............{:1_204:}
真系可有可冇, 我D死士今次多E只都冇咩熱情, 我覺得原因有幾個,一,已經有好多師兄自制左EX白羊 ...
wingsiu 發表於 11-2-2014 10:38 PM

對, 而且聖衣得一套, 擺2隻白羊又怪~
擺聖衣形態入再版都得, 唔使史昂啦
結論--唔使買
係咁...
黃金其實個個都只想儲十二金就算...
薛安就真係可有可冇...
小堅 發表於 11-2-2014 01:41 PM

係啦, 快d完埋12金啦, 冇#人癮
denniskwong 發表於 12-2-2014 11:57 AM

耐性我就仲有,但問題佢依家出一隻又加一次價,我驚到時出唔知駛唔駛過萬yen ja{:1_207:}
耐性我就仲有,但問題佢依家出一隻又加一次價,我驚到時出唔知駛唔駛過萬yen ja
yugi 發表於 12-2-2014 12:08 PM

咁你有冇之前一次過訂晒先...............:58:
denniskwong 發表於 12-2-2014 11:57 AM

笨大依家根本係到拖 + 試水溫...
明明金牛、水瓶已經整好晒就唔出...
冰河都有圖又係唔出...
無端端殺埋隻冥雙(前年魂展見實物),之後又黎多隻天猛星...
好啦,又整多隻薛安添...
今年都唔知有冇機會出晒十二金...
笨大依家根本係到拖 + 試水溫...
明明金牛、水瓶已經整好晒就唔出...
冰河都有圖又係唔出...
無端端 ...
小堅 發表於 12-2-2014 01:33 PM

隻冥撒卡睇得出真係趕住出...實物一d氣勢都冇, 完全冇晒ex果種帥氣
個樣仲好像小朋友咁...
大家去海港斗斗城睇下就知咩事...隔離隻光牙仲成熟過佢
耐性我就仲有,但問題佢依家出一隻又加一次價,我驚到時出唔知駛唔駛過萬yen ja
yugi 發表於 12-2-2014 12:08 PM

過萬真係搵鬼要...
基本上最hit果d都出晒, 好難再拿d人氣角色出黎屈水.
就算海鬥神鬥出ex都唔會好似黃金咁多人買.
隻冥撒卡睇得出真係趕住出...實物一d氣勢都冇, 完全冇晒ex果種帥氣
個樣仲好像小朋友咁...
大家去海港 ...
denniskwong 發表於 12-2-2014 04:02 PM

新年前後出既貨都係危危地...
算啦,我都訂左,等月尾拎...
唔知隻一輝聽日有冇得拎...
新年前後出既貨都係危危地...
算啦,我都訂左,等月尾拎...
唔知隻一輝聽日有冇得拎...
小堅 發表於 12-2-2014 04:08 PM

我反而想知街價點定位
而且黃金雙子都變左做怨念物, 我諗都唔少人會買.
我反而想知街價點定位
而且黃金雙子都變左做怨念物, 我諗都唔少人會買.
denniskwong 發表於 12-2-2014 04:12 PM

D人應該會等再版...
冥雙應該唔多人買...
見鋪頭開訂都開好耐...