Toysdaily 玩具日報

查看: 11945|回復: 27

[新品消息] Maketoys - MT-03N The Nemesis

maketoys 新品 好像今年4月出 一定要訂 正到爆{:1_221:}

我都有見到, 一定支持! :71:
How much? Where to order? with those details?
這隻是否同超新星是同一款?? 但唔同色??好有型。。。。
唔錯
有無話幾銀
唔上甲唔好睇... 有無新款出呀... 咪又改下色改少少就出一款當新嘢...下隻又出返紫色? 快D出D好似破壞者D大合體啦 我唔想玩變型裝著... 我要玩變型合體呀...
回復 3# Pazu

大大可以試下去現X點 2/F 專賣老變果度問下
應該有得訂的{:1_220:}
回復 2# 可變戰士

大大有冇入MMC 套PREDAKING 呀
我已入了2隻腳 唔知幾時先可以出齊呢:)
回復 5# zz晴天

我都想知呢 大大:die:
如有消息再話你:p知
回復 6# yelland01

大大呢隻岩唔岩心水 2月出:71:

回復  可變戰士

大大有冇入MMC 套PREDAKING 呀
我已入了2隻腳 唔知幾時先可以出齊呢
tat5845cat 發表於 27/1/2014 09:55 PM

出齊哂睇佢出得好唔好先決定.  {:1_197:}
回復 11# 可變戰士

youtube 已經有實物睇了
合左體都幾型 而且好大隻 :71:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jxXUXxbyY_A
老實說這家我ㄧ直有在注意
但怎麼覺得她們的產品顏色層次感不好
合體起來都好膠...之前出的六變也是...
老實說這家我ㄧ直有在注意
但怎麼覺得她們的產品顏色層次感不好
合體起來都好膠...之前出的六變也是...
lydiamomo0903 發表於 27-1-2014 11:03 PM

你係咪睇開人地REPAINT左既電影板變型金剛
現今大多老變都係膠造,膠色

合體個D 如果用全用鐵, 玩上手, 應該好易散