Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年5月 聖衣神話EX 白羊座 薛安~聖戰Ver.~ (官圖P11)

頭像被屏蔽
都無話錯唔錯, LC十二黃金係做得好突出呀, 但係主角係天馬/阿倫/薩莎三人, 著墨點去左十二金, 咁何必用這三 ...
香港人 發表於 23-1-2014 11:57 PM

我冇為反而反,只系睇吾過睇有人否認LC存在
車田D人物我都有買,只要系夠靚夠型都買.我吾覺有咩問題,如果因為吾系車田晝而抹黑,我覺得冇咩為
不過LC如果冇天馬佢地雅典娜軍早就全滅
LC 最好是為雙魚同蟹平反

最失敗係由解開或嘗試融匯車田之前的bug , 或灰色地帶。

到最後自己創造更大的bug.

突出了12金, 弱化了青銅主角, 唔知係咪好事了。

聖闘士聖衣神話EXアリエスシオン∼聖戦Version∼
メーカー希望小売価格: 7,500円(税抜)
発売予定時期: 2014年5月

Saint Cloth Myth EX Aries Shion -The Holy War Version-
MSRP: 7,500JPY without tax
Release: May 2014

Ⓒ車田正美�集英社・東映アニメーション

聖闘士聖衣神話EXアリエスシオン∼聖戦Version

メーカー希望小売価格: 7,500円(税抜)

発売予定時期: 2014年5月
LC 最好是為雙魚同蟹平反

最失敗係由解開或嘗試融匯車田之前的bug , 或灰色地帶。

到最後自己創造更大的bug.

突出了12金, 弱化了青銅主角, 唔知係咪好事了。mushroom 發表於 24-1-2014 01:05 AM

我好想知你所講, 創造左更大的bug的係指咩?
另外我又覺得唔同時化, 唔同角色有唔同強大程度又無咩問題喎
嘩, 個大叫樣.....仲衰過mary姐:72:, 點叫人買呀, 放返舊神話個頭落去好過啦.....:*
雖則前後企,但係點解可以矮左成個頭,好難接受喎~~
諗諗都覺得幾搵笨..................
我好想知你所講, 創造左更大的bug的係指咩?
另外我又覺得唔同時化, 唔同角色有唔同強大程度又無咩問題 ...
kyostanley 發表於 24-1-2014 11:05 AM

主要係後段的暴走,  例如有師兄提及過的小獅的12金合一招式,  拉達半邊心打極唔死,  最誇係時間神, 即係天馬老豆的設定, 佢一出場差點成個故事收唔到科。

其實我唔係想講青銅弱過黃金有問題, 而係你開頭睇得出, 故事本身想講青銅成長的故事, 但最後大家記得LC是12黃金的故事。

★★EX黃金牡羊座聖戰版--西(希)歐官網圖釋出★★

騙很大{:1_218:} ..把牡羊穆的身體換上希歐的頭雕再騙一次錢
我想大陸對岸應該會像之前出EX卡諾頭雕組合包
到時候就等他們發售再來考慮:he:

聖闘士聖衣神話EX
アリエスシオン∼聖戦Version∼

&#20385;格:8,100&#20870;(&#31246;8%&#36796;)<--港幣(HKD)608元
台幣2370(日版)(要以當天匯率為準,此價錢只是日本當地價錢,運送到台灣不包括此價格)

&#30330;&#22770;日:2014年5月予定

Just the same armor as Mr. Mu with a different head?
接受到出隻雙子加隆 但系哩隻好似很係有d 搵笨
&#20385;格:8,100&#20870;..........嘩, 咩料呀!!!!!!!!!!!!!!
跟據動畫圖...薜安對角應該係有間條(雖然可以換,但官方講明聖戰VER就認真少少換返角吧....)