Toysdaily 玩具日報

查看: 21058|回復: 45

點解Play Imaginative Super Alloy Ironman mark VII 拍賣價全部平晒?

Yahxx 上個月仲賣緊$4000,月中有$35xx,到而家$3000 頭左右都有機會買倒,心思思想出手。點解平左,係咪多左貨源?
係咪第一批質量有問題個批散貨?其實點次貨法,唔差太遠,我OK架{:1_197:}
好似唔多覺有開箱文?
Only around $3000 in retail store in MK.
如果係我....我會買HT....
PI果隻雖然係合金....但上色膠過真膠.....又無戰損件
加上樓主點解分類會係HT???
會唔會有d野誤會左??
按[HT]我覺得會多d人討論{:1_201:}
即係你覺得唔抵買?尋日有個bid ,$2500成交左。睇漏眼,如果唔係我會買。

如果係我....我會買HT....
PI果隻雖然係合金....但上色膠過真膠.....又無戰損件
加上樓主點解分類會係HT? ...
irontuba 發表於 22-1-2014 12:14 AM
我連出o左都唔知....當時都有打算買一隻, 不過等等下都唔再太迷iron man, 所以都無再留意佢了.
講講下, 佢d 1/12合金ironman是否都已經出了貨? (之前見過有war machine同iron patriot的)
回復 1# booboobaibai

因為店舖有現貨,都係3仟
根本唔使Y拍買
回復 6# irontuba

唔係喎ching,拍埋去ht度一望就係合金,拎上手好有份量同質感,真正嘅鋼鐵人
ht果隻成日驚佢會散咁,好似好化學,而且連埋个庫納格,又有搖控
好過買炒价HT 隻mark VII
回復 10# kenchi
3000扺玩過ht啦仲有庫納格!扺玩!可惜以有ht!
我訂左部 尼個星期到貨 可能多左貨流入香港 所以價錢開始下降 我都係估估下
回復  booboobaibai

因為店舖有現貨,都係3仟
根本唔使Y拍買
hothot 發表於 22-1-2014 04:24 PM

請問那裡仲有得買?? 謝謝!
回復 11# sunnyfatb

ching我之前訂2700
回復 13# smartboy

777777777777777有