Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: jaja.henry

[分享討論] 轉售玩具最快紀錄

部變形金剛大力士,由於太過大啦,變形簡單,設計冇D誠意,連個拳頭都冇法子收埋,又偷膠,D膠仲好薄好軟。
一開盒邊了幾個來回,大概有兩三個鐘 0甘 上下,即刻會盒包裝好,然後上網聯繫下一手買家

話說早年bid過2隻百獸戰隊的一紅一黑獅子,交收後乘地鐵回家,途中拎出來玩時有一婦人問我果2隻係咩來,佢想買比小朋友玩,然後我介紹佢知..結果佢要即時買走我隻紅獅王,前後交收到再轉手用左唔洗15分鐘.之後我仲幫佢搵埋2手猩猩set...當然我無賺佢錢的.:77:
部變形金剛大力士,由於太過大啦,變形簡單,設計冇D誠意,連個拳頭都冇法子收埋,又偷膠,D膠仲好薄好軟。 ...
金魚光1 發表於 22-1-2014 02:33 AM
呢隻嘢研究咗好耐, 好多次拎起想俾錢, 最後覺得佢大而無用又多貼紙又SIDE地方, 放棄
部變形金剛大力士,由於太過大啦,變形簡單,設計冇D誠意,連個拳頭都冇法子收埋,又偷膠,D膠仲好薄好軟。 ...
金魚光1 發表於 22-1-2014 02:33 AM

連個拳頭都冇法子收埋x2, 右手本身係變大廈, 但新版取消了這設定..........:42:
好少轉售, 因為買親多數自用.
即日!... {:1_203:}

晏晝响深水埗買咗兩盒Gunpla... 之後過九龍灣原價賣一盒俾朋友仔... :p

小櫻上
大約一星期
買了, 開盒頂唔順, 即日放, 兩三日有人bid, 交埋收大約一星期,
全部如實講, 所以會比市價平少少, 志在出貨.
前後都試過數次, 最貴果盒大約3K...