Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] hottoys 今個月出 war machine啦!

im waiting for my iron patriot {:1_197:}
有幾多人信今個月可以拎得隻窩勿先呢??{:1_223:}
我覺得一半半啦!:ice:
唔通趕住過年找數, 突然出得快左!
相比war machine mark2, sideshow 就黎送到我家既1/2 scale 既mark vi我重期待。
在sideshow 話船期佢今個出窩勿先,下個月出m42同 m17如果未出點會話有船期呀!不過ht啲&#2 ...
sunnyfatb 發表於 16-1-2014 03:40 AM

老老實實.....新年.....休完幾日之後派士旦1隻既 我會相信.....

唔記得邊隻IRON MAN 都係甘.....過年休完幾日之後派貨
有得出好過冇出!:57:我依家好多單呀!{:1_206:}快啲派貨啦!{:1_198:}
有得出好過冇出!我依家好多單呀!快啲派貨啦!
sunnyfatb 發表於 16-1-2014 11:16 PM

我依家都有成十數張單啦!:47:
SS網有WM 2.0個重量....唔通真係差唔多:he:
唔係預咗合金會比膠差?不論上色同造形!!
你即版唔係做到以往膠時上色果種光令面就心裏 ...
BigOil 發表於 16-1-2014 17:37

睇版金屬反而比膠冇咁利~!{:1_201:}
金屬唯一好處就係手感重啲之嘛~!!
又唔見佢近依幾隻有金屬~!只係懶係貴啲~!!{:2_328:}
不知道台灣何時才能到貨{:1_206:}
Hottoys 都要過年關.:34:
往常新年前係會趕出1兩隻(首日單).
回復 34# phoenix_fai

我都好期待剛訂既Sideshow 1/4 愛國者雕像 :71:
睇版金屬反而比膠冇咁利~!
金屬唯一好處就係手感重啲之嘛~!!
又唔見佢近依幾隻有金屬~! ...
trumanso 發表於 17-1-2014 12:38 AM

應該會出合金版機會好似!應該比用膠ge成本高,咁咪賺少咗,當初出為打擊其他出品!同1/4一樣,見EB出即大大聲話出,見市場細就縮啦!而且HT幾年前開D空頭支票都仲未對現就知!

真係尼料啦