Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] hottoys 今個月出 war machine啦!

就快過年,大陸d廠有排放假
樓主都話好似咯•••••••
在sideshow 話船期佢今個出窩勿先,下個月出m42同 m17{:1_223:}如果未出點會話有船期呀!不過ht啲嘢一向都唔可以盡信!:cool:
係就大鑊,屋企未執好位呀!{:1_213:}
希望真係可以今個月派窩勿先啦!可以睇吓合金比例點樣!首隻ht合金好大期望呀!{:1_221:}
係早到就好呀,過年有野玩
不過我每次上去都問,上次訂39都再問多次
職員就好堅持合金3寶係q4先有,mark17都要q2
師兄d風邊到收番黎
回復 21# cergo
sideshowtoy.com/collectibles/marvel-iron-man-3-war-machine-mark-ii-hot-toys-902043
sideshow話隻窩勿先船期今個月嗎!未出賣手指呀!{:1_237:}
可能佢打錯咗!係2015年啦!{:1_236:}
頭像被屏蔽
大家睇完話有冇可能呢??{:1_215:}但mk35就要4月啦!{:1_217:}
回復  cergo
sideshowtoy.com/collectibles/marvel-iron-man-3-war-machine-mark-ii-hot-toys-902043
si ...
sunnyfatb 發表於 16-1-2014 11:09 AM

咁唔知邊到真了,以今次做例子,睇下邊到準,下次信邊個
我都希望係真可以快啲玩呀!ht諗住攞哂你啲雙糧呀!所以係咁派貨呀!依兩個月都派咗好多貨啦!小見!
難以相信,但好期待~~ 不知合金出來的效果會怎樣?
就咁睇SS個網好似隻隻預訂figure都有個shipping date。好消息係War Machine個shipping date仲未delay~
希望今次半合金半塑料做既ironman,細緻度唔會反而比全膠件差la
希望今次半合金半塑料做既ironman,細緻度唔會反而比全膠件差la
tony2013 發表於 16-1-2014 04:37 PM

唔係預咗合金會比膠差?不論上色同造形!!
你即版唔係做到以往膠時上色果種光令面就心裏有數啦!