Toysdaily 玩具日報

查看: 6802|回復: 38

[玩具報告] 沾污玩具系列:ED-209

無錯,又係小弟{:1_220:}
(繼上次星戰盒玩之後,
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=218853&highlight=
真係玩上癮)
又有新受害者了,今次係訂左好耐既ED-209,呢隻野一向少出玩具,特別係較大比例既。
其實成品已經好好,細節豐富,部份地方有舊化。
:52:仲有發聲功能:61:…但可能有感冒…比較聲沙…

可動算有,當然唔會好強。無軟手軟腳其實已經要感恩,話哂咁大隻!

不過佢不幸落到我手…我當然又要施暴凌辱一翻~{:1_214:}噢呵呵呵~~~~~~~~~~~~~~~~

受害前

其實原本細節處理得都好有水準了:71:

之後,就係辣手凌辱後既慘樣…:p

咁當然要請梅菲出黎同佢影下相,我呢…同佢熟,就叫佢梅菲既。你地如果同佢無咁熟,就叫返Robocop:58:
(梅菲先生都受過小弟毒手既…詳情請參閱以下網址:
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=208648&highlight=

我已經由得你地彈:78:,總之喜唔喜歡都留下言啦,鬧下都好既~
希望快D有下個受害者,呵呵呵~~~~

後會有期,多謝收看:77:
其實ED209係一隻好值得整污糟佢嘅玩具
有機會我都想俾啲磨練佢:68:
俾個讚樓主:71:
其實ED209係一隻好值得整污糟佢嘅玩具
有機會我都想俾啲磨練佢
俾個讚樓主
don328 發表於 13-1-2014 10:32 PM

師兄真快手,個post我都仲執緊就回XD

多謝支持。:77:
不過話分兩頭,隻野原作中,大部份時間都靚靚仔仔好鬼新淨~
所以應唔應該整污糟,真係見人見志~
回復 3# 原罪
所以自己最大可能係入多隻ED209嚟打傷佢:68:
隻戰損版Robocop襯佢,靚仔版襯返靚仔版就冇得頂:43:
回復  原罪
所以自己最大可能係入多隻ED209嚟打傷佢
隻戰損版Robocop襯佢,靚仔版襯返靚仔版就 ...
don328 發表於 13-1-2014 10:47 PM

:42:邊有咁多位…咁多錢…
不過小弟好支持版友可以達成理想,期待睇你靚相。:36:
膠感全失, support :71:
膠感全失, support
Assassin 發表於 13-1-2014 11:43 PM

多謝支持:77:
多謝支持
原罪 發表於 13-1-2014 11:56 PM

你咁做, 會令到NECA 出款戰損版, 好似ironman 咁。
你咁做, 會令到NECA 出款戰損版, 好似ironman 咁。
mushroom 發表於 14-1-2014 01:05 AM

我覺得佢實會…
仲可能出款加梅菲既情景版…
咁大個模…點會唔改下色又出?
我覺得佢實會…
仲可能出款加梅菲既情景版…
咁大個模…點會唔改下色又出?
原罪 發表於 14-1-2014 01:43 AM

仲可能出得對腳版。
仲可能出得對腳版。
mushroom 發表於 14-1-2014 09:36 AM

得對腳版…係出自邊幕?
嗯…我想睇返鐵甲威龍1-3電影,之前搵ED-209既片,記返起呢套野勁血腥~正!:34:
得對腳版…係出自邊幕?
嗯…我想睇返鐵甲威龍1-3電影,之前搵ED-209既片,記返起呢套野勁血腥~正!:3 ...
原罪 發表於 14-1-2014 09:39 AM

另一個post, 樓主的收藏就有得對腳版

出自第一集電影。
支持, 我都剛剛入手~ DSC04577副本.jpg

呢隻好像讚既多~~~~~~~~~
支持, 我都剛剛入手~
mr.elljay 發表於 14-1-2014 10:01 AM

我中了Sad,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,我的火箭炮是向上........