Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 歐叉獅子

[動漫資訊] (美漫) MARCH-APRIL 2014, PETER PARKER 回歸Amazing Spider-Man #1

回復 9# ChrisLamXYZ

靈媒?!?這個 IDEA都唔錯:shiny:

回復 11# Devil_Fudou

所以我才說頭幾期:56:
一聽到PATER PARKER復活的消息, 立即很振奮:*
回復 13# Devil_Fudou

我掉轉咗:DD但超人之死感覺死咗好奈……
漫畫角色有幾可真係會死, 大家認真便輸了~ XD
我無追開, 不過如果真係唔講唔通, 大不了叫scarlet witch"許個願"lor~~~~ XD
其實有時一線英雄嘅死當然係為左谷銷量,但死前死後都經過好長時間嘅鋪排,漫畫再配合電影都叫有哂鋪排,而且有哂前因後果,好似今次spiderman同之前captain america個劇情可以話幾有水準,我覺得美漫英雄復活好兒戲係一般無睇過嘅人嘅謬誤,了解下其實幾有樂趣,當然個劇情又唔係次次都甘有水準,上次prof. X死可以話幾無聊
但過多幾期,Otto意識到Peter既存在,並喺腦内同Peter進行最後之戰,最後Otto贏&#21 ...
Devil_Fudou 發表於 10-1-2014 12:30 AM

但係有提過其實peter parker個靈魂響果個地方爬番出黎
回復 20# getter1234

:DD掉換咗身體,所以係記憶到用Otto個樣; 咁表達幾得意:71:
但係有提過其實peter parker個靈魂響果個地方爬番出黎
getter1234 發表於 10-1-2014 05:01 AM

:71::71::71:
正式公佈!! Peter Parker is back!!
Amazing Spider-Man #1, April 2014

Jerome Opeña variant
回復 23# Devil_Fudou

Thanks Devil_Fudou大大

至於另一邊箱的 "SUPERIOR SPIDER-MAN", 最後一期是#31

oh~!! pp回歸我唔知係唔係好事, 不過我幾鍾意superior spidey, 希望唔好咁兒戲咁完啦~~ :36: