Toysdaily 玩具日報

查看: 10586|回復: 19

[個人收藏] KidsLogic Optimus Prime 變形金剛柯柏文開盒速影(多圖注意)

2013年動漫節預訂,苦等幾個月聖誕過後終於到手!
今次呢隻文哥取貨時,見到有幾位師兄要換件,就連店員都係憑單七日內有邊件部件壞就拆返黎換,心裹面即時擔心係咪QC有問題,所以即晚開盒玩番夠本先~~{:1_208:}
一玩之下,覺得呢隻文哥除不可變形這個缺憾外,不論上色/可動/配件/燈光強度都完全值回票價,更可幸係本人果隻無中sad貨,只係怪自己拆開包住文哥全身果塊包膠時太心急,搞到左胸車頭頂有少許甩油,:63:
好,費話唔講,速速去相,不過當晚太累兼太夜兩點先開盒玩,加上手機影相質素稍遜,請見諒:64:

手挽袋隻文哥都充滿霸氣
[/img]

會場預訂限定透明版3寸柯柏文

包裝盒個設計係咪似曾相識呢~~

多謝觀看
我都有買,甩左油可以攞返去換,因為我都遇到同一問題,撕開膠紙後兩邊心口位都甩油。
好正呢..................謝分享............:)
好正呢..................謝分享............
ray文 發表於 3-1-2014 10:18 AM

Ray文兄,kidslogic所出的產品通常出左街幾個月之後就開始劈價,好似Q版聖鬥士連發光地台系列定係幾個ironman系列近兩三個月都減緊價,所以今次隻柯柏文過幾個月劈價機會甚大,若果佢跌到五魚至六魚的話,我會再入多一隻,因為今次隻文哥真係超正{:1_203:}
Ray文兄,kidslogic所出的產品通常出左街幾個月之後就開始劈價,好似Q版聖鬥士連發光地台系列定係幾 ...
ericlai58 發表於 3-1-2014 10:50 AM

正有此意呀eric兄..............:)
唔會買transform唔到嘅transformer...
都係果句.....著燈既玩具對我黎講係廢既...基金上DISPLAY都唔會長期著燈......同上面講既一樣..變唔到既transformer更加係無用......仲有...一般SD造型既玩具真係唔岩口味...好似果D SD IRONMAN...星矢等等.........而家個時代變左....D野出得太"腩".....亂咁黎......呢D廠成日諗住樫皮就做埋D外型無敵但忽略左呢個係transformer....變唔到真係曬氣...開發其他野好過啦.....
堅靚! 而且無炒起,有心郁郁想入感覺
頭像被屏蔽
尼隻好正,昨晚女友一見便玩到停唔到手:52:
好靚仔,如果價好考慮入手{:1_208:}
好靚仔,如果價好考慮入手
long 發表於 5-1-2014 12:57 PM

放心,kidslogic出的所有產品系列,多數推出幾個月後都會減價,建議減至$5XX時可以一入,但若要埋透明版特典文哥就最少加多$200。
我都甩左色,個心口, 請問點換?, 不過費事煩,遲早都甩色
我都有買,甩左油可以攞返去換,因為我都遇到同一問題,撕開膠紙後兩邊心口位都甩油。
chingwaiho 發表於 3-1-2014 02:16 AM

師兄,心口花左系成隻換定點?我明天去pick up。
我都甩左色,個心口, 請問點換?, 不過費事煩,遲早都甩色
csysimon 發表於 5-1-2014 09:12 PM

若果你係在kidslogic笑萬門市買的話,店員會俾張單叫你七日內有壞,就拎番壞果件部件去換,但假如你在其他分銷商買的話,咁要你自己問番店舖。