Toysdaily 玩具日報

查看: 9778|回復: 10

[劇場創作] 最強裝著!!! IRON MAN MK XLII

年尾入手,今日冇野做影左d相,部機壞壞地,成日focus唔到,傷眼圖注意:die:
唔入孩記就係等山口攞黎玩下CROSS-OVER,少圖幾張:)

Here it comes,5,4,3,2,1......

QC保持一貫山口水平,要自行QC幾盒
預左上色有少訐出界,總算揀左盒冇爛面,如果以美玩標準,上色冇咩問題:DD
入過好多隻IM,e隻採用左之前優點同新設計,大脾位用左球型設計,企得穩而且貼地性高,腳板有新加關節,可能因為設計唔同之前個d,所以肚用圓筒一條過,心口都有位留,高手改燈冇難度(我不是高手)...
整體好滿意,以山口黎講合格有餘:)
Haha, 好玩!!
個素體係邊隻的?
Haha, 好玩!!
個素體係邊隻的?
kevchan1103 發表於 3-1-2014 10:06 AM

我估係Figma既天體戰士~
樓主好有創意,好好玩呀~~
好過癮喎!! Thank CHING's sharing, this mark 42 is not bad, I bought one as well and somehow the painting is better than MS
好有趣:71:
真係好正ha! ha! ha!
好有心機,支持 :$
好野!支持!
本來我都諗住用筋肉人整類似野
而家睇大大嘅非常好
淫賤胡迪=__= ..支持!
十個趣!{:1_208:}
回復 2# kevchan1103
多謝各位支持:64:
係啊,天體戰士主角,素體一流
爆趣!!!!当当当当当当当!!!!!{:1_208:}