Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: wolf_predator

[分享討論] 大家既另一半(特別女人)會點睇你玩Figure?

我女人唯一出聲反對嘅,就係死咗嘅人嘅figure。 小龍, Crow, MJ呀,Heath Ledger Joker 同哥哥都唔准入口。
拍拖同結婚唔一樣,拍拖個時D錢分開洗,結左婚之後,你D錢等於佢D錢,佢D錢等於佢D錢,佢當然著緊啦!
明白你既感受,我都係最愛鐵血異形,女人就覺得佢地樣衰核突,響我眼中卻係另一種美
回復 3# wolf_predator

観察力一流:67:!!
多數都係話我有錢買玩具冇錢買戒指/耳環(有石的),如果我話我一隻玩具千幾銀,你一隻戒指都差唔多成皮喎,佢就會話咁你買少幾隻D錢都返嚟啦:47:

當然,因為我搵得多過佢所以佢依然吹我唔脹~~~~同埋我唔會比佢知我實際搵幾多:38:
不過而家佢都慢慢妥協~調較成功了~~:36:
我女人唯一出聲反對嘅,就係死咗嘅人嘅figure。 小龍, Crow, MJ呀,Heath Ledger  ...
Amuro0093 發表於 5-1-2014 09:49 AM

師兄!  我都係一樣 我女友會怕見到D已經離世既人FIGURE放係屋企:unhappy: 其他就無咩問題:43:
唔知價錢都仲ok,知道價錢就死得
買得唔好咁頻密就可以, 如一個月幾隻實哦你.
頭像被屏蔽