Toysdaily 玩具日報

查看: 11488|回復: 23

[分享討論] 大家既另一半(特別女人)會點睇你玩Figure?

我女人就其實冇乜野,不過佢好討厭異形同鐵血(但2樣都係我至愛)

當我影相放上instgram就話我忽略佢唔up我地倆口子既相反而up玩具

仲話第時夠膽display異形一定同佢地收皮{:1_198:}

不過佢就好支持我買batman同superman個D正常野(但貴呢)

大家ching另一半又點睇呢?分享下呀不如
買個華仔頭換落P仔度:36:
我同佢都好鍾意RobertDowney,所以買完冇問題XD
買個華仔頭換落P仔度
我同佢都好鍾意RobertDowney,所以買完冇問題XD
大佬B 發表於 2-1-2014 04:35 PM

佢話因為predator個嘴沿用女人個西既概念就歧視佢..
    異形又話核突...不過我女人都對人型既冇反對:36:
佢話因為predator個嘴沿用女人個西既概念就歧視佢..
    異形又話核突...不過我女人都對人型既冇 ...
wolf_predator 發表於 2-1-2014 05:19 PM

好少女仔睇到咁深入@@當核突野睇就算
將異形頭放入PREDATOR個口{:2_244:}
拍拖時會同你一齊睇玩具,買模型或figure俾你做禮物;結婚後會覺得你浪費金錢、玩figure浪費地方.....:unhappy:
冇意見, 因為都係個人喜好姐~
做你女友既時候,永遠都千依百順連巨物都會比你買:43:…到做咗你老婆就連cosbaby都唔比你買:56:
拍拖時會同你一齊睇玩具,買模型或figure俾你做禮物;結婚後會覺得你浪費金錢、玩figure浪費地方.....:unha ...
neoneo 發表於 3-1-2014 10:42 AM

完全應同呀!同我隻老虎一樣呀!
做你女友既時候,永遠都千依百順連巨物都會比你買…到做咗你老婆就連cosbaby都唔比你買
wing1123 發表於 3-1-2014 11:34 AM

COSBABY都唔得=口=
師兄真係慘慘豬...
我女友同我一齊玩,佢like real steel 有舊化機械感,ht 佢like war machine , mark 1(2.0)mark 2(2.0),人物就like jor el ,Loki,二戰版隊長,等等:77:p仔等怪獸糸,佢會係覺得本身醜樣:72:,但認同手功精緻:71:,早幾日仲一齊訂batman衣櫥,佢都認為值得收藏:$基本上我女友唔會反對我玩,只要我應付到就ok:77:
回復 6# neoneo
依個例子 我要引以為戒~現在還是支持的

我冇玩P仔或者異形,但係就玩黑小姐同貓小姐。我女人有時超著啲小姐們,又話我靜係認讚啲小姐們靚,唔再讚呴靚之類。大部份時間都OK, 結果仲送咗架Batpod比貓小姐Tim{:1_208:}
我家老虎,都會吟我浪費$,不過都會比我買,亦都5怕D公仔醜様,就算P仔,joker都可以!
我好好彩無乜咁既問題,佢會同我一起玩,佢影相放上FB,
有時有正野出反而佢通知我,買唔買