Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: platini

[詢問] 如果想入第一隻Predator,唔知入Scar、Celtic、Guardian還是 elder好

唔駛諗喇.............Classic ,同啊諾打嗰隻!Predator經典!
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
Classic果隻不是和阿諾打果隻,是跟predators 設定,但無predator版咁肥,外型跟predater1纖瘦d及無左左上臂甲、裝飾頭骨、手腳的纏帶及腰袋,所以介乎predator1與predators兩者,可說是hottoys創造的版本呢
回復 4# petergpm333

拔人骨那段是最經典的......

現在越出越好了.
我拺左celtic因為多武器不突止仲可以拎哂上身,唔理佢係未主角就咁放都夠睇頭
講裝備一定Celtic, 不過頭雕就elder正d
你喜歡
我個人喜歡裝備科技feel既p仔, 所以揀Celtic
謝謝各位師兄的寶貴意見{:1_235:}
其實我都想後追番幾隻
新果隻SCAR已經有, celtric 同 elder 訂左
其他果D邊隻有機會再版?如果再版就唔洗後追
因為我見以前D predator 價錢都好參差下