Toysdaily 玩具日報

查看: 4668|回復: 22

[詢問] 如果想入第一隻Predator,唔知入Scar、Celtic、Guardian還是 elder好

小弟想入第一隻Predator,唔知入邊隻好Scar、Celtic、Guardian還是 elder好.....
I'll recommend Scar Predator
sear 有現貨,丫烏而家平過招股價,配件算多。。。Guardian除左限量無咩特別,Celtic同elder2.0要訂。
SCAR , 始終都係主角
其實最正係CLASSIC ( PREDATOR S ) , 手部裝置有發光件玩 , 係巧巧多

** 附圖DISPLAY中 , 冇開燈
classic太膠,CITY HUNTER如果戴罩都唔錯
個人最不喜AVP系列,最初創作P的作者的理論,越是強越不需要多甲,AVP個導演睇法卻相反,做到咁多甲,好大舊唔潚酒,如果肯等,ELDER上色真係唔錯,整體一流,或許去看看實物吧,不過呢個辦似係東扯西拉回來,HANDMADE得一隻,大貨係點真係靠估{:1_215:}
CLASSIC 因為最classic:78:
入classic先,跟住先追scar 同 celtic, 我就係咁落坑既例子:he:
回復 1# platini

CLASSIC !!!!!!!!!!!!!!
比多D$$,入竹谷P仔,有買貴無買錯!!
我鍾愛武器裝甲, 所以我鍾愛celtic.
Classic少甲少兵器但道具配件好, 個發光地球係幾過癮, 可惜要高追.
Classic :71::71:
回復 1# platini

邊駛考慮呀 ~~~~~ ROAR ~~~

認真的, 等到, 要CELTIC. 多D野玩 (同ELDER比), 又有靚地台. 比人鬧核突, 又可以帶返個面具. 武器比CLASSIC 多. CITY HUNTER 還原度唔高.  GUARDIAN 用舊BODY, 除非你好喜歡那BODY. 否則同新版BODY無得比.  如不太鍾情SCAR, 那CETLIC 會較平衡.

當然就咁睇ELDER是最靚頭雕(如大貨KEEP到).  但無換牙配件. 無PREDATOR的武器, 要講講晒.
邊隻有愛入邊隻. 如隻隻有愛先入最平嘅SCAR / CLASSIC V2.0
:love:
回復 12# ivykwong1997

有同感。
關於樓主呢4隻里面講低玩定o系celtic咗,scar配件略次於,elder o系型不過電影出場關係冇乜配件玩起黎可能冇咁盡興除非情有獨鍾,guardian舊body冇咁美感。
玩 predator 一定玩 Classic