Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 3AVOX - 3AA 2014 MEMBERSHIP SET

回復 10# rodman91

咁佢個marketing又做得幾好喎, 一D都唔覺係觀堂工廠大厦貨式. :(
玩左幾年,而家剩買隻公仔都千幾起錶啦,佢收我200美美仲有85折,仲想點?今日收到隻PORTAL 既A同P Body都不知幾好玩。。。鍾意既就買,吾鍾意就吾好入會,入會d野吾值炒就話人奸商。。。返去玩手指啦。
請問是否只能用paypal

2013女女真係出得太多希望2014的會員禮女女唔好又狂出,希望今年出多D WWR 或 WWRP 新野
買唔起咪唔好玩lor ~~ 無人迫你喎~
kingofhero 發表於 15-1-2014 10:17 PM

x 2 !  Really want to laugh after seeing his comment ....  :p
I did save a lot for ordering all Real Steel figures, MGS Rex, SF3D.  They are all expensive a ...
RRAAYY 發表於 15-1-2014 02:27 PM

少爺 :
麻煩繼續和我做朋友吧{:1_235:}

窮L 肯尼上
我唔介意佢炒唔炒,我做左3AA 4年,今年放棄左冇續到會。

主要係因為
1)大部份3A產品係y拍都可以85折至9折買到,唔心急玩肯等仲可以平過85折,所以會員discount 己經唔吸引,咁點解仲要full paid 等半年。你上y拍睇下新出即EDO就知,220USD賣緊幾多。
2)3A有時得張插畫就開訂,等現貨穩陣d,就算貴左都唔係好多,我覺得ok
3)貴既多數係F5果d,但我個人覺得大多數時間 F5都冇普通版咁靚,賣點只係罕有。
4)上年真心鍾意只有shogun,real steel系列又因為隻手永遠半年不舉而放棄。而且3A成日改下色,同其他舊作換下 配件 手腳 又當新野出,實在訂無可訂。呢點令我最失望。
5)唔想再受速遞氣,唔送過黎又唔電話通知,要人白等,等多2日先同3A投訴,佢居然信個速遞,話冇人收貨。之前果間仲衰,次次都要求我行10分鐘去地鐵攞貨,有病。

買都應該會買少少,但玩左幾年,覺得3A野有d悶,我唔少朋友今年都冇續會。

主要係因為
1)大部份3A產品係y拍都可以85折至 ...
私房貓 發表於 16-1-2014 20:29

理性分析,呢啲先係討論:71:
少爺 :
麻煩繼續和我做朋友吧

窮L 肯尼上
chukkkk 發表於 16-1-2014 10:55 AM

土豪K,收到。我會繼續用85折幫你買的。
睇清楚啦3a!
唔好再用[打擊炒家]做借口喇!
D客比哂錢,你出哂貨,D人點炒跟本影響唔到你地賺嘅利潤,再者你地D嘢係咪真係咁受歡迎?
你地自己出哂貨,再自己係拍賣網散貨,究竟想自己賺哂定[打擊炒家],大家心知啦!

主要係因為
1)大部份3A產品係y拍都可以85折至 ...
私房貓 發表於 16-1-2014 08:29 PM

4. Noisy Boy改左做啪啪關節, 不舉問題已改善。
    5. 速遞係咪EMS, 乜真係咁差咩?
睇清楚啦3a!
唔好再用[打擊炒家]做借口喇!
D客比哂錢,你出哂貨,D人點炒跟本影響唔到你地賺嘅利潤, ...
打炒手家 發表於 17-1-2014 12:48 AM

其實如果無份炒, 3A點做點賣又有咩關係…?
想買既人都係想玩玩具姐, 唔洗捱貴貨唔係更加值得開心咩?
小弟一隻3A都無,但前日入左會,
原因係佢既包裝設計同隻FIGURE吸引左我,
佢畫既插畫都好正,
但我都唔會隻隻入,覺得有好多都相同,
期望出多D 唔同角色!
今年第二年會員,炒嘢唔關我事,只想佢比D心機創作,唔好再不停別色復刻,東搭西搭。新jc我都冇入,冇乜誠意,希望今年有新經典人偶啦
4. Noisy Boy改左做啪啪關節, 不舉問題已改善。
    5. 速遞係咪EMS, 乜真係咁差咩?
漫遊 發表於 17-1-2014 10:10 AM

4. Noise boy 仲會唔會不舉,要等出左貨先知,老實講,3A一定要咁覆,唔通佢倒自己米咩。
5. 唔係EMS, 現在用宅急便,叫做好左,但上次冇送扮有送咪係佢。
之前好很cheap, 用d雞本地速遞,個名都冇聽過,應該係果d 幾百蚊月費包送幾多件果種。本來送local 3A 既運輸成本己經少左,仲要搵d服務超差。我唔肯去地鐵,問我落街口得唔得,唔得再問係大廈門口得唔得,再唔係電梯口得唔得,咁都得。

今日得閒上y拍睇下隻edo幾錢,己經跌破85折,原價8折己買到,有興趣既Ching 可以入手喇,所以話...唔駛join member, 會有超級vip價,呢隻己經係會員先買得都平過用會員Discount 訂,現在3A既figure 都差唔多係咁。