Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 2013年最令你痛心疾首(價格)的玩具

十五機點只本年,可能是10年難得一遇的大事件,有幸見証香港生產商對玩具的熱誠,實在榮幸。
神話EX雙子兄弟!!大佬$!**)  細佬就$!&%) ...SO SAD~~~
ex人馬 4魚半都有, 激死我了
15機事件係一個局
15機事件走唔到
忍左好耐, 都無人提, 隻NECA 1:4 ironman 戰損版先係傷透心
好好地一隻野, 整個頭雕咁樣..... 配個頭好難咩, 訂仲要成7百幾, 擺明害人
NECA  你好野!
今年8成要訂的玩具:55:
即日現貨都可以平過預訂價...
同樣 SIC OOO 恐龍及海量變形金剛中蕉.......
回復 32# wawa2480

Ching 你真係捨得, 我只係捨得用炒價入左限定版就算了, !*)) 真係唔想益班 XX :67:
十五機唔只价錢問題係呢間公司做生意手法冇品都咁
一定係十五機:70:
雅典娜

系統限制: 15 到 10000 字節
忍左好耐, 都無人提, 隻NECA 1:4 ironman 戰損版先係傷透心
好好地一隻野, 整個頭雕咁樣..... 配個頭好難 ...
fair123 發表於 31-12-2013 09:29 AM

依隻五魚多都冇人要。
我見十五機喺某外國網仲賣緊美金$17_
十五機已經唔係純價格事件,但對我黎講冇愛所以冇影響,反而係GFFMC #1010..... 如果話#1002係來貨充足以致價格正常的話,#1010就供過於求,定價比MK-I貴差唔多一倍,但來依家入手價可以平過MK-I,雖則話有平玩具玩係好事,但感覺上呢種現象扭曲左市場同玩家既價值觀,咁黎緊既日子只會見到更多格價post...... {:1_217:}。
GFFMC Banshanee{:1_198:} Ordered at !$*)