Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 2013年最令你痛心疾首(價格)的玩具

當天,我見到IN'S POINT有一間店賣$420既恐龍 OOO聯組,眼見是東時最平的一間,心想︰「爽死了﹗OOO同ANHK OOO都會區499~$5XX之間,$420就買到,重唔爽?﹗而家唔買,到少上$5XX唔死呀?」因為係生日禮物,當然爽死,之後行到去皆旺,$400?﹗OH﹗算啦﹗$20,當自己搭車去左啦…
而家?$220……我頂的﹗頂既原因係我其實到而家都未找出黎玩……
15機世紀大騙局事件..............

X, 講呢d,,,,,,,,,,衰野唔好提勒:unhappy:
頭像被屏蔽
講開十五機   .前幾日行過IN'S POINT     重有得訂 :@
龍星丸,戰王丸................問你仲敢唔敢訂!
基本上我訂野係梅花間竹咁訂貴左
不過好在我玩開D都係唔過一牛既野
所以通常都係買貴幾草野
係戰神丸最估唔到
現在最平都2魚以下
不過我會繼續訂
買個安心

見到開心價唯有說「這些機會不是屬於我的」
同埋見到心頭好都唔好格太耐價
最好同一個商場攪掂

試過去完小信諗全去皆皆格價
點知調轉貴幾蚊咁多
我又行返去小信
點知賣左
咁諗住過幾日順路先再去皆皆啦
冇埋

有時買貴小小都無法
玩玩具最緊要開心
(唔計15機果單傷心野)

重高2,GFFMC女妖,VF-27,MB EXIA R1,-- 呢啲貴價野遲買平幾舊,都算,平唔過一半

R魂龍星戰王,SIC OOO 恐龍,跌過一半,都算,幾舊水貨仔
今年R魂平均每款遲買平30%,魂限既都一樣,又算。
呢度少啲師兄提老變,其實今年老變除左個別MP外,其他同R魂既情況差不多

會場TRANS-AM EXIA,EX 獅子因早知有港版,逃過一劫。

15機就真係一場惡夢:70:
X, 講呢d,,,,,,,,,,衰野唔好提勒
fatcheong 發表於 30-12-2013 11:18 AM

哈哈師兄我借頭像俾你一用:x
哈哈師兄我借頭像俾你一用
mudwk 發表於 30-12-2013 03:54 PM

我原本想貼, 不過廢事俾餅主ban啦:DD
ex 巨蟹雙魚, 一出已炒價 6狗狗入了...e+6魚以下都有了...
今年lai得至大鑊,非十五機莫屬! :53:
必定是15機世紀大騙局事件
Gffmc再版白查理囉:44:
R魂敗家仔囉{:1_229:}
ex巨蟹、山羊囉{:1_201:}
同埋一大堆囡囡figure中大伏囉{:1_232:}
hottoys 1989 batmobile{:1_222:}