Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: lfli

保值HT玩具

some asshole answer
唔買最保值,唔買最保值。
真係要保值就唔係買玩具,
改買古玩啦!
保值?買國債啦!`~~~~~~~~~~~~~~~~~````
保值! 其實大部份都保,賣出去點都攞到個飯盒。
回復  lfli

可惜 mark 6粉紅底,內置機構有心思但易損壞,冇90度出掌手
要最有toys heart既咪戰損mark ...
tony2013 發表於 30-12-2013 11:07 AM

戰損MARK 3個時 比人插到暈o波....
回復 36# 改咩名好?

戰損mark iii 好有果份玩具熱誠ma,有部份ching就係唔介意舊版既問題,總之隻野有果份熱誠比佢feel到就得gar la{:1_203:}
回復 36# 改咩名好?

個時的人插m3
主要係個頭雕唔同左,戰損效果求其。同埋隻紅色唔同晒
你想保值,我勸你唔好買HT玩具。好彩的話會升值tim,不過都係小數,唔好彩的話蝕到入肉,你認為自已有咁好眼光嗎?如果係自已玩或收藏,價岩就買,唔岩就pass,so simple.
我地答你"係"定"唔係"好皇要咩? 如果我地全部人都答你"係", 咁你係咪即刻掃貨? (不過可能你會話, 只係想大家 ...
arde2046 發表於 30-12-2013 01:56 PM

笑鬼死 XD:DD
頭像被屏蔽
我每次買玩具時,都會同我女人講,"買玩具可保值"。
回復 42# audiokids

我每次買玩具時,都會同我女人講,"買玩具可升值,買HT玩具可致富"。
多數發生在你身上的事!!無買那些升值!!入了那些貶值!!常有發生!{:1_197:}