Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: darknight

[玩具報告] 我的新年禮物: Avatar AMP Power Suit舊化三部曲 + 外拍

回復 9# 滴滴仔

多謝支持~~~~~~~~ :D
回復 10# don328

我都係現學現賣... 唔算教倒嘜野.............. 分享錯手經驗就真.. .重有個駕駛員, 其實有個細件頭就襯好多, 依家個大隻佬大隻得滯添... :(
師兄D post真係次次都咁精彩
天涯孤客 發表於 31-12-2013 01:01 PM

謝支持~~~~~~~~~~~~~~~~ :D  影相都係向MAX大偷師~ :^
精華啦...
724811 發表於 31-12-2013 02:41 PM

多謝, 比咁多精我~ {:1_223:}
回復 15# marveldchero

回復 14# 大ken

謝支持~~~ 我都係偷人師. 隻隻二魚多 (不過成兩個月前.... 隻野我放係度成個月先的起心肝學舊化...又油又油又影又PS... 咁就兩個月:(.), INS POINT二樓好多雜美玩果間. 佢賣其他AVATAR公仔9草三隻. 我嫌貴唔買... 點知買左D唔啱比例嘅番梨... {:1_222:}
外拍堅正,抵精!:71:

真心比少少意見,小弟有一輪都好途玩舊化,掃銀時記緊要等支筆乾左八成至落筆,否則一大片的不及一絲絲自然 。真心建議,非玩野。:64:

回復 21# catcat

你說得對,有些位我心急了。 -_-#
great outdoor shots.
Support! :71:
回復 23# Macross長谷有洋

多謝長谷兄支持,冬天外拍幾舒服,搵多次影隻野先∼