Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Dark Knight: Batman Armory with Bruce Wayne & Alfred Pennyworth

最大路, 買全套, 掉個武器庫出黎. 到時就會一街武器庫同ALFRED, 趕儘雜牌廠 (但太遲), 也殺埋DX12的玩家.
...
ivykwong1997 發表於 27-12-2013 02:51 PM

師兄計漏了隻DX12........
我淨係想要阿福:63:
哩套野自玩一流 ,

但如果你想打散甘放 , 表面睇好賺 , 其實蟹獲氣都好大........:he:
我唔係VIP…… 無得訂。
哩套野自玩一流 ,

但如果你想打散甘放 , 表面睇好賺 , 其實蟹獲氣都好大........
toys991 發表於 27-12-2013 03:38 PM

只係隻DX12都難打散啦
賣Body唔賣配件咩
回復 94# mushroom
師兄,呢次大full set真係正!:$
哩套野自玩一流 ,

但如果你想打散甘放 , 表面睇好賺 , 其實蟹獲氣都好大........
toys991 發表於 27-12-2013 03:38 PM

同意,幾多人呢個時候仲未有dx batman﹖
真係未有要後追不如自己入一套玩,除非拆散好平好平,
唔係邊個咁傻會去買拆散出嚟嘅dx batman﹖
高追左DX12
爭少少買埋個副廠武器庫:cool:
我唔係VIP…… 無得訂。
mushroom 發表於 27-12-2013 03:39 PM

29/12  咪可以去訂囉 {:1_197:}
頭像被屏蔽
哩套野自玩一流 ,

我到e+仲諗緊個Alfred係bid好定成套買好......實話實說,我對武器庫真係吾感興趣,但佢最衰係有多四個嘴型.....呢鋪堅難選擇
哩套野自玩一流 ,

唔諗賺錢其實不敗之地嘅~
除3份就千三銀一隻~
今時今日HT邊隻figure唔要呢個價?
少爺無件都一定要1280
管家衫多唔低於1380
淨低啲錢成隻Batman加個庫喎~
好抵呀!(所以我先想講粗口)唔駛驚放唔出囉~
但如果學樓上啲師兄話賣兩樣可以管家免費就可能太理想.
.
基本set同DX12嘅分別係,小咗個人頭,電子脈沖槍,同4個唔同嘅咀型
大套裝真係幾底, 3個figure(其中1個係DX12), 再加武器庫
頭像被屏蔽