Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Dark Knight: Batman Armory with Bruce Wayne & Alfred Pennyworth

件裝甲係唔係可以拆出黎整成BATMAN??
之前冇入過BATMAN有D心郁郁
有无师兄知道落订金分别几多啊?
我e+都係gum諗。。。。哎,前兩日我個11管家頭先到貨。。。。。HT穩d甘的野搞。。。。。。。: ...
venson8789 發表於 27-12-2013 01:44 PM

不過如果個個都咁諗又可能會難甩d, 哈!
要買ALFRED 竟然要硬食武器庫加BATMAN, 比BANDAI跟死貨更明刀明槍.
叫高追DX12 的買家情可以憾.

邊有可能主角 (BRUCE $600, ALFRED $1000), 搭單的武器庫反是 $2300

騙徒的手法果然層出不窮. 預了比人插話無人迫你買.
等等....batman頭雕仲要係可動眼..........{:1_236:}
我只想要bruce wayne 同埋batman個頭雕連咀
其實隻batman 即係 = dx12 ?

淨係想要管家 :(
環保之作,DX 12借屍還魂又出多次…

作為batman fans今次都唔知點買好,最平入場費都2.3k
Bruce同Alfred已經自組o左
batman body連面罩又已經散bid過返o黎
就算買最平版本都要食多次dx 12
回復 34# venson8789

應該吾會,佢冇顯示DX, 又冇DX12咁有件轉手工具,應該吾會係可動眼

DX12個Bruce頭眼不可動被氣死了
我只想要bruce wayne & Alfred
佢咁同揸支槍叫我買有咩分別?
P.s. 琴日想開刀改造隻batman,好彩冇咁做
BATMAN咁短時間又再返出,陳生真係見炒得就出多次,睇來JOKER都有機再出
件裝甲係唔係可以拆出黎整成BATMAN??
之前冇入過BATMAN有D心郁郁
z21948814 發表於 27-12-2013 01:47 PM

換番個頭 塞番手件 整埋披風 就玩得
對bruce裝西裝真係無乜興趣,始終都係鐘意佢著甲…阿福基本上如果有得淨set都會買…要迫你啃多幾件野就pass了:43:阿福我可有可無都得…個櫃就唔駛諗啦都已經買咗雜廠…專心等水晶櫃
回復  venson8789

應該吾會,佢冇顯示DX, 又冇DX12咁有件轉手工具,應該吾會係可動眼

DX12個Br ...
lcowilliam 發表於 27-12-2013 01:54 PM

係可動眼....