Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Dark Knight: Batman Armory with Bruce Wayne & Alfred Pennyworth

回復 665# jasonchen39

個時出Hulk Set,Hulk由30魚跌到24魚,依家21-22魚買到全新。遲D Armory出貨,DX12可能都會再跌少少,你觀望下啦,應該有人會拆開set野賣。
回復 666# fishnchips
21-22魚對我黎講都係太貴...希望可以趺多5魚HAHA 其實呢SET,我3隻都想要..唯一唔想要就係個ARMORY,老實講睇圖 佢同細廠果個幾乎冇分別
回復 667# jasonchen39

多了個遙控燈掣.................. {:1_237:}
所以話唔洗心急去訂, 反正遲d加d野又出過, 洗咩驚買唔到呢.
好在果陣無買dx12, 而家多幾多選擇
格仔餅 發表於 26-3-2014 12:06 PM

其實都係呢一年的事, boxset重出
睇返套老西...真係世紀大騙案:blame::angry:
派到幾號?:help:

我最後拎貨係派到1月2號4點前
之前話D料同1/4 BATMAN一樣, 可動大左, 是MA?
我十幾號.... >_<
我4月單,執尾貨。。。
kit777 發表於 17-9-2014 01:32 AM
我最後拎貨係派到1月2號4點前

請問係唔係 Full Set?
alcalc 發表於 18-9-2014 02:41 PM
請問係唔係 Full Set?

yes!                  
Long time to wait!

:63:
我係最平set , 4號單, 等到。。。。。。。
死啦....有d想後追管家set。。。。。出去睇過...around3600,,,咁多位c兄追吾追得過?