Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Dark Knight: Batman Armory with Bruce Wayne & Alfred Pennyworth

The Dark Knight: Batman Armory最後會有:

1 有發光頭
2. 發光槍
3. 斗蓬有鐵線
4 加大可動性
lfli 發表於 22-1-2014 08:59 PM

Ching, How do you know?
回復 606# smartboy

sorry
just kidding
睇返Milk, 佢係用無限期擱置, 但又補返句等緊Robin同Fox o既要再等多陣
kid. 發表於 22-1-2014 09:04 PM

咁可能只出人物套裝
頭像被屏蔽

有無人知batman果個武器庫截左訂未?
有無人知batman果個武器庫截左訂未?
lfli 發表於 1-2-2014 08:15 PM

上星期去sb,好似無了:38:
上星期去sb,好似無了
bin 發表於 1-2-2014 10:03 PM

估唔到,不過無後悔。
估唔到,不過無後悔。
mushroom 發表於 1-2-2014 10:23 PM

ching , 考慮中又沒訂? 好多都約10內訂完, 耐D的也只1個月,幾個月的也不用訂,因為有貨時多數跌破訂價{:1_206:}
放假前見到個辦去左笑萬,仲有得訂,HT十分奇怪,乜都只得一套辦,去左參展或其他用圖就會用個紙牌黎代替,做辦都係做得一隻咁矜貴?
放假前見到個辦去左笑萬,仲有得訂,HT十分奇怪,乜都只得一套辦,去左參展或其他用圖就會用個紙牌黎代替, ...
交叉人 發表於 1-2-2014 11:25 PM

我都见到兆x有sample,但好多人顶住,無留意見到可訂中的牌, ching見到仍可訂?{:1_215:}
ching , 考慮中又沒訂? 好多都約10內訂完, 耐D的也只1個月,幾個月的也不用訂,因為有貨時多數跌破 ...
bin 發表於 1-2-2014 10:28 PM

決定唔訂, 等robocop
我只想要呢個ver 隻batman,個櫃同管家我唔岩使, 唔知呢度有冇師兄願意以合理價錢割愛……感激萬分:64:
回復 616# bin

年廿八去的還有得訂,好像初五才啓市,建議ching打去問問穩陣d
我只想要呢個ver 隻batman,個櫃同管家我唔岩使, 唔知呢度有冇師兄願意以合理價錢割愛……感激萬分
H.K壞孩子 發表於 2-2-2014 09:44 AM

你訂個armory再淨沒個armory出去會最平,好似好少人放隻figure.{:1_222:}