Toysdaily 玩具日報

老朋友~獅子柯柏文~

我都係喜歡原色多d~~~ 另.. 黑色都好正~ 不過比較難搵了
我都有呀~~~:shiny:
Thx~!! Wavrx兄∼
好詳細既介紹,睇得出你真係好鍾意呢隻獅子文∼ :):)

獅子文同大象文都係Beast War入面做得好出色既玩具∼ :shiny::shiny:
希望有人可以介紹一下大象文就好啦∼ :!:!
cocoEXE 兄:
多謝補充,你唔講我都唔知象文同獅子文有咁傳奇故事,thank you!

~28~ 兄:
多謝!

henryliuch 兄:
唔好提醒我有黑色!唔好提醒我有黑色!唔好提醒我有黑色!

superdtam 兄:
你都應該同我地分享下了.

車仔 兄:
我比較欣賞猩猩文多一點,象文我應該錯點會介紹.
warxv 大大隻RM C子文係唔係電鍍版?
原文章由 henryliuch 於 25-4-2007 05:49 PM 發表
warxv 大大隻RM C子文係唔係電鍍版?

隻RM不是電鍍版,只是普通版來的.
rm 都有電鍍同黑版:no: 都好靚又好貴:cool:
原文章由 warxv 於 26-4-2007 10:20 AM 發表

PUSH ! cos i like Beast TF very much ga :love:
though seems to be v. strange...

我見過有隻黑金象文 =0="...

日版先有獅子文...
好過美版來來去去都係猩猩猩猩同猩猩
:ice:
大大有無興趣要埋隻RM電鍍版,我有隻可讓.:shy:

原文章由 warxv 於 26-4-2007 10:20 AM 發表

good!!謝謝用心介紹
warxv  bro, ic, i only remember transmetals and fusion in the end then it was over and moved over to beast machine (which i hated so much...).
因為你這篇,我已經入了隻.......我重有dx電王,nike文,要入,頂唔住啦~~~:no:
我想知那處可以入到原色那隻?係唔係好貴?希望各位大大可以告知.
原帖由 cocoEXE 於 25-4-2007 03:33 PM 發表
我都有這隻金獅文
因為當時出左漫畫是日本人畫的(中文版,全2期)所以買左
最後獅文變金獅文ko老龍麥
但強大衝擊把獅文彈到n千年前
老龍麥把自己的黑暗能量放到其他恐龍
新龍麥壓倒性ko左獅文
有隻象救左獅文死左 ...

(((原來有甘多文))):shiny: :DD :)
睇唔到相!不過支持!師兄!多謝分享