Toysdaily 玩具日報

查看: 10227|回復: 7

[玩具報告] 是但影 ~~~ 蒼穹之戰神 Mark Nicht

之前魂展出現過的fafners完全沒有了踪影,反而推出了boss級機体 Mark Nicht! :55: 機体由來主操駕駛,與一騎騎駛的Mark Sein同屬救世主型。玩具方面,玩過之前同作品玩具的師兄應已經習慣了這系列的獨特關節,這部機体亦不例外,不過前臂太長,不過剛好平衡了背部裝置,站立時沒太大問題。:(

盒面盒底

正面背面

武器有…….

背部的超大型雷射裝置,可打開(推高)作發射狀態

背部的同化線可作射出狀態,手指獨立可動

總結,其實玩具方面可玩度低,關節唔多夠力,除非係蒼穹飯,否則小弟都不太建議師兄們入。{:1_237:}

謝謝觀賞 :64:

Good report!!!! Thx!
Thx for sharing Ching.......
Good report!!!! Thx!
fktuen 發表於 26-12-2013 10:30 AM

謝FKTUEN兄~~~~~:shy:

Thx for sharing Ching.......
CombattraV 發表於 26-12-2013 02:51 PM

謝超力兄~~~~~:)
Good Report  {:1_208:} , 如果唔係蒼穹飯 根本就唔會識佢
:ice: 冷門到你呢 ~~~~~~~~
d 隻野, 手長過腳 ... 套戲我只睇左十集到就已經放棄 ... 因為我睇左咁多集都睇唔清楚 主角機 個樣 ... 人物又太過似 SEED ... :80:
冷門到你呢 ~~~~~~~~
d 隻野, 手長過腳 ... 套戲我只睇左十集到就已經放棄 ... 因為我睇左咁多集都 ...
Vince 發表於 27-12-2013 02:22 PM

因為係同一個人設

同埋呢隻係電影版先有出
Good Report   , 如果唔係蒼穹飯 根本就唔會識佢
chal 發表於 27-12-2013 12:02 PM

謝Chal兄~~~~您又講得&#21873;喎~~~~如果唔係蒼穹飯~~~根本唔會有人識佢~~~~>-<

冷門到你呢 ~~~~~~~~
d 隻野, 手長過腳 ... 套戲我只睇左十集到就已經放棄 ... 因為我睇左咁多集都 ...
Vince 發表於 27-12-2013 02:22 PM

多得衰鬼滴發發發推介~~~~不過見到福姑真人~~~~都值既~~~ ^ ^

我有買佢隻中文DVD~~~不過我真係唔太明個故事~~~ = - =

因為係同一個人設

同埋呢隻係電影版先有出
eddiem249 發表於 28-12-2013 01:42 AM

thx brother eddiem249's explanation.!! ^ ^