Toysdaily 玩具日報

樓主: wolf_predator

[Hot Toys] [百_成材]Hot Toys有回應我地訴求,Elder Predator似返個樣啦!

HT打手其實來來去去都係果幾條友,上開呢個版都知係邊幾個架啦  
所以話有咩意見感想即本講! 對事者! 講 ...
lili 發表於 24-12-2013 12:25 AM

見識過果幾位打手功力,一見有人插hottoys就會即刻飛出來,好似踩到佢條尾咁 {:2_329:} 好令人反感
回復 1# wolf_predator
这真是太好了,我可以放心去预订Elder了。
想到这新elder和我的其他P2们站在一起就型到爆!哈哈。

回復 14# thespawnx
还有Elder的刀柄尾段多了个饰物。
肯接受合理的意見+要求,的確可以稱為狂熱,有今天成就都是因為當初的執著,除了這個,也要看看現在的出貨速度,繼續保持,一定大力支持!
HT打手其實來來去去都係果幾條友,上開呢個版都知係邊幾個架啦  
所以話有咩意見感想即本講! 對事者! 講 ...
lili 發表於 24-12-2013 12:25 AM

仲有嗰啲下下以「呢度嘈有咩用,搞到個討論區唔和諧」作為理據反對人理性討論嘅玩家,
唔該你哋記得今次玩家一人一句討論區發言嘅力量,終於令HT明白到而跟大眾要求改返,
喺呢度仲有自由發言力爭改變現狀嘅力量,唔好好似啲人咁快向689政府投降﹗
改幅圖有幾難,都係等大貨出左先買單,反正而家P仔炒唔起
回復 15# lili

EQ 低小小都會頂唔順個幾位人兄的說話......

不過,大家記得見到佢地出現,,
佢地講咩都唔好回佢地,,,,,
就係最好的方法:67:
個d打手最叻就係一有小小批評就話人吹毛求疵, 叫你咁叻自己整隻1:1出黎
講都唔比人講
回復 11# wolf_predator

個Staff比我知得多,p仔線我剛入,笫一隻係竹谷p,之後就係Celtic,Celtic 覺得面具好型,加上異形地台,我敗了。小弟都好想知道下p仔故事及背景

今日下午已經睇到咗,宜家先有時間正式慢慢睇,睇完承諾我說話,o系劲!有用心聽入d意見,提過d地方位都有改,且跟返電影樣(拍手掌!目的达成返去潜水)。
暫時睇到呢啲唔同樣!好正啊!!!
thespawnx 發表於 24-12-2013 12:13 AM

應該眼冇乜唔同、只係咀影響!其實改係讚,但係咪上改都改咗呢?我估唔係囉!上次classic 2.0中招,今次又再ps,唔係吓嘩!

但其實HT今次改係因為睇到lee度d post? 還是真係冇乜人訂呢?我覺得後者為主因!
多得有fans提出意見及圖片,Hottoys又肯改,今次雙贏。
我都由唔訂改為訂。{:2_280:}
應該眼冇乜唔同、只係咀影響!其實改係讚,但係咪上改都改咗呢?我估唔係囉!上次classic  ...
BigOil 發表於 24-12-2013 01:52 AM

佢夠膽淨PS我一䢍發起聯署簽名運動叫fox收返個奶神!!!!!
回復  wolf_predator

個Staff比我知得多,p仔線我剛入,笫一隻係竹谷p,之後就係Celtic,Celtic 覺 ...
Andrewbacigill 發表於 24-12-2013 01:17 AM

建議巴打可先睇P1,P2,PS,之後AVP系列,得閒再睇P漫畫,再追埋avp漫畫系列,咁你一定係達人級了
改幅圖有幾難,都係等大貨出左先買單,反正而家P仔炒唔起
jerrychan 發表於 24-12-2013 12:44 AM

睇返ancient predator, wolf, elder 1.0
個價真係炒到癲,不過為防呢D野再發生
我都係訂定先
頭像被屏蔽