Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] T2 1/4 T-1000 官圖

咁小件嗰價都咁既價錢,隻鐵甲威龍小弟放棄定都得啦
回復 28# hothot

剛去左門市諗住用埋張聖誕卡,但佢地話月尾先出,無得訂,現貨
回復 25# hawker
同州長差不多價,但州長都有枝炮跟和{:1_213:}
回復  hawker
同州長差不多價,但州長都有枝炮跟和
伏特加 發表於 21-12-2013 08:57 PM

EB話T1000係跟最後劇情設定所以係冇咁多佩件和武器
但咁我又想知佢隻州長又跟那個劇情設定呢???戰捐劇情那段又有咁多武器嘅????
所以係縮水值口泥姐:he:

绝对无诚意的一款,之前t800 BD 甘多配件挽回人心,而家又...ht都有版睇啦,唔通睇到ht只插水,预咗尼只插所以无加多D配件?
頭像被屏蔽
配件太少...价钱超高... = 放弃购买。
但咁我又想知佢隻州長又跟那個劇情設定呢???戰捐 ...
hawker 發表於 21-12-2013 09:47 PM

ching講得好,睇個款可能有ver.2
其實我想講,張christmas card買唔到這隻,t1000,d rose又未出買唔到,消防員又話比魚文樂要哂,又唔買得m ...
brothersisters 發表於 21-12-2013 11:40 PM

張聖誕卡去到1月8號,T1000員工話月尾出,到時可以用來買吧
同埋張卡寫升級到永久會員是指要買野才升,定自動升級?
我想買rambo3仲有冇貨呢?
跟場景出係得咁多, 講笑咁講, 終結者出場個幕係唔著衫, 米光脫脫咁出?:46:

整體內容弱過HT盒1/6好多. 可玩性太低了. :74:
其實有冇人買左呢?有既請揮揮手啦...!!! 是否真的這麼差???好似出左幾日都冇人講呢隻野....定係第二個post講緊???
但咁我又想知佢隻州長又跟那個劇情設定呢???戰捐 ...
hawker 發表於 21-12-2013 09:47 PM

隻bd州長跟多隻左前臂:45:
我搵晒成套戲都唔見有一個鏡頭州長係爛皮褸露左前臂:p
回復 42# EdBat

其他台有提及,個人認為個頭好卡通,不像真,請參考以下

http://**/forum.php?mod=viewthre ... page%3D1&page=1
今次 真係 比唔上 HT 舊物 T1000, 人地又有 電單車 look, 又有多對 銀爪