Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] T2 1/4 T-1000 官圖

當然~ 夾埋爛臉生力啤做場景係唔須要頭盔, 黑超, 同勾二手....:67:
但....緊係有好啦 ~ :77:
諗諗下,eb 應該會再出交通警版本。或者出年動漫展。哩個版本質數都幾好,但個樣版俾人感覺只是太50%完成度。
所以…………頭先都諗住必買,但而家決定要睇定d先。
交通警版可能要等埋傳聞中嘅T800 ver.2 先一齊出呢

咁少配件都夠膽出,唔通標野真係對t-1000咁有信心{:1_197:}
對頭哥間咁多配件都賣左現貨咁耐,佢會出2.0同標野撞車都難:69:
呢個做型有穿boot款的嗎?
Nice head sculpt!!!
But accessory......{:1_206:}
回復 20# 伏特加

CHING,最後大戰就是咁嘅樣了,即鋼鐵廠,但因為黑,無乜人留意下身著乜,不過認為這個造型最不倫不類,最型都係初初紐約警同埋騎警造型,這個就是夾雜中間,所以俾人兩頭唔到岸的感覺啊。。。乜都無,跌到二千或以下絕對唔奇,HT果隻都插水,18“果然不是主流,炒唔起,所以我喜歡:he:
回復 22# 交叉人
咁要睇下EB開個咩價出來了
起碼開2400啦! 如果吾係點供架法拉利呀!
回復  交叉人
咁要睇下EB開個咩價出來了
伏特加 發表於 21-12-2013 10:31 AM

官網出左價了。。375美元
:53:            絕望了!       :unhappy:         :Q
個頭係似,可惜太小配件,希望有第二版本騎警造型。
回復 23# 伏特加

HK2888   vip95折
好鍾意
但價錢太貴了
好鍾意
但價錢太貴了×2
仲要比T800 bd版貴,配件又少過佢。當日ht版齊晒料都難逃一插,賣咁嘅價咁有信心?