Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年4月 超合金魂 無敵鋼人 泰坦3 Renewal Color (官圖P4)

回復 80# ray文
咁快到?好窮呀!
回復  ray文
咁快到?好窮呀!
AK30 發表於 17-4-2014 12:37 AM

me2啦...............{:1_240:}
官網話26號出嘛.............仲有ex天猛一齊............{:1_224:}
me2啦...............
官網話26號出嘛.............仲有ex天猛一齊............
ray文 發表於 17-4-2014 09:40 AM

RAY文兄你訂左?
咁我等睇你報告
其實我都有D興趣, 但係未玩過超合金魂想睇下報告先決定:68:

akiba showroom
akiba showroom
stonekeung01 發表於 17-4-2014 09:23 PM

:51:電鍍角good! 同矛尖白白膠的反差進一步激烈化。
頭像被屏蔽
RAY文兄你訂左?
咁我等睇你報告
其實我都有D興趣, 但係未玩過超合金魂想睇下報告先決定
kyo353 發表於 17-4-2014 08:32 PM

我冇訂呀KYO兄, 如果平價都會考慮入呢..............初版太炒喇..........{:1_197:}
HK已派(PIC FROM 社團FACEBOOK)
我冇訂呀KYO兄, 如果平價都會考慮入呢..............初版太炒喇..........
ray文 發表於 18-4-2014 04:56 PM

平極都唔會好似當年初版咁一牛唔駛啦?
平極都唔會好似當年初版咁一牛唔駛啦?
redfish 發表於 24-4-2014 12:50 PM

咁我又冇咁狼死既紅魚兄..............:he:
咁我又冇咁狼死既紅魚兄..............
ray文 發表於 24-4-2014 12:54 PM

睇錯左你唔狼死要一牛但要一條紅魚:x
咁我又冇咁狼死既紅魚兄..............
ray文 發表於 24-4-2014 12:54 PM

雖然日圓匯率保持75算左右, 代理D合金魂批價仍然高企66算( 當然和神話EX的75算批價比較, 已算唔錯), 即行貨返都過仟五, 想買都等下日本插水貨好過.
睇錯左你唔狼死要一牛但要一條紅魚
yugi 發表於 24-4-2014 12:55 PM

咪玩野...............:53:
雖然日圓匯率保持75算左右, 代理D合金魂批價仍然高企66算( 當然和神話EX的75算批價比較, 已算唔錯 ...
redfish 發表於 24-4-2014 01:02 PM

咁可能等下先............:43:
回復 104# ray文
冇得等......等攞:x