Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年4月 超合金魂 無敵鋼人 泰坦3 Renewal Color (官圖P4)

我兩隻都要買...........:shiny:
Nuremburg Toy Fair
stonekeung01 發表於 29-1-2014 06:42 PM

G7幾時有多d發售消息出啊。。。。。。。。。。。。。
G7- must buy item

超合金魂のダイターン3リニューアルカラー、サンプルが
到着しました!

pic fm sunrise twitter
超合金魂のダイターン3リニュー&#124 ...
stonekeung01 發表於 15-4-2014 03:51 PM

下星期有喇.....................:D
又要比錢啦:!{:1_223:}

回復 81# tolete

我都訂咗:43::43::43:

還有巳訂等待的:金毛師王,G7,Es的萬能俠1 及2號,高狄安,Hello Kitty合金( 40週年 )給老婆,EX 三角機(火凰皇 有埋人仔),真係大出血:46:  ,但出得好開心:34: 唯有節衣宿食。
蕉仁有實物睇, 話時話, 膊頭同腳刀好似變左銀白色...
boxart looks great. But I have the old version so this time i can skip!:p
其實我有時諗...呢隻真係咁多市場?之前原色係插到一千唔洗架!仲要九百頭我都見過...不過呢隻色我覺得靚過原色,之前我都無買,呢隻都應該唔買多,等G7!:handshake:
其實我有時諗...呢隻真係咁多市場?之前原色係插到一千唔洗架!仲要九百頭我都見過...不過呢隻色我覺得靚過原 ...
宇宙之王者 發表於 16-4-2014 11:09 AM

如果依隻跌破一千可能會係我第一隻超合金魂
都係打機戰先開始識佢
回復  tolete

我都訂咗

還有巳訂等待的:金毛師王,G7,Es的萬能俠1 及2號,高狄 ...
柴灣20座男孩 發表於 15-4-2014 09:19 PM

師兄真有米喎{:1_203:}{:1_223:}
師兄真有米喎
tolete 發表於 16-4-2014 04:36 PM

唔係㗎,要慳係其它地方,如(在canteen 吃, 每日可以慳到5草㗎),無法啦它們是我兒時至恨擁有的合金:43:
唔係㗎,要慳係其它地方,如(在canteen 吃, 每日可以慳到5草㗎),無法啦它們是我兒時 ...
柴灣20座男孩 發表於 16-4-2014 05:40 PM

冇錯,唯有慳D晒錢,宜家唔買遲D會好貴架!
G7幾時有多d發售消息出啊。。。。。。。。。。。。。
gazza1211 發表於 29-1-2014 09:55 PM

我諗應該六月底:)