Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Boris_C

[個人收藏] TONY STARK fantastic workshop !!! by DreamWorks Production

咁個finishing程度大家要求唔同冇得拗既。
即係有人改戰損,有人跟原型咁之嘛

睇我Ching好有心機,籃球 ...
philip97 發表於 20-12-2013 06:17 PM

我本身都好欣賞Dreamworks兄個改裝,尤其啲燈,我唔係話電影無就唔俾改,我只係想更正返呢個造型係電影無嘅啫(因為樓主強調手臂甲係電影造型嘛),況且Dreamworks兄改裝前,我地已經傾過偈,知道個效果係點架喇。:73:
我本身都好欣賞Dreamworks兄個改裝,尤其啲燈,我唔係話電影無就唔俾改,我只係想更正返呢個造型係 ...
toms110 發表於 20-12-2013 09:45 PM

其實擺乜野都係個人喜好黎既, 不過多謝師兄你糾正, 因為我唔係 Tony 既粉絲, 所以形容得唔太好唔好見怪:77:

RE: TONY STARK fantastic workshop !!! by DreamWorks Production

其實擺乜野都係個人喜好黎既, 不過多謝師兄你糾正, 因為我唔係 Tony 既粉絲, 所以形容得唔太好唔好見 ...
Boris_C 發表於 20-12-2013 10:31 PM

唔好咁客氣啦師兄,大家都係正面討論啫:77:
回復 15# toms110

隨時歡迎呀!得閒經開就過嚟啦!
我都想再去多一次DreamWorks個Workshop架
回復 19# DreamWorks [/b

師兄...我都想搵日再上黎
Tony 成個中女咁厚粉既:45:
I'm also wanna have time to visit Dreamworks' Workshop................. :handshake: