Toysdaily 玩具日報

查看: 69364|回復: 403

[玩具攝影] 雅典娜神聖衣 (十週年版) + 地台支架隆重登場!!!

2013年12月聖衣神話雅典娜神聖衣 (十週年版)終於都隆重登場喇................:$ 有玩開神話都知呢隻雅典娜女神, 係一眾神話迷的夢想呢..............一等就成十年了...............真係等到頸都長埋.............{:1_223:} 講返今次隻雅典娜神聖衣都算出得唔錯, 非常華麗, 包裝又大又重手..............:71: 但係做得神級人物, 可動度預了不高, 正如冥王一樣.........:79: 不過做得神話粉絲, 呢隻女神一定走唔甩呢.......必入呀!!! 期待以後仲有更多更正既角色登場呀!!:handshake:

包裝用上一貫神聖衣系列BOXART設計~

包裝配件一覽.................

女神素體~

神話十週年地台支架!!!:43:

支持女神!!!但係都要等個價回落D先入{:1_220:}
正...
有冇覺得聖衣型態個陣...
隻手太貼???

P.S. 有人講...
支持女神!!!但係都要等個價回落D先入
blackrx188 發表於 16-12-2013 11:49 PM

快D燃燒你既小宇宙入啦..............女神等緊你呀~:43:
正...
有冇覺得聖衣型態個陣...
隻手太貼???

P.S. 有人講...
小堅 發表於 16-12-2013 11:50 PM

台灣大大嘛............都有少少呀..........可能係PARTS設計問題~:78:
台灣大大嘛............都有少少呀..........可能係PARTS設計問題~
ray文 發表於 16-12-2013 11:53 PM

我人型都未砌,唔好講聖衣型態...
不過有冇痴到咁誇張??? (如下圖)
角度問題???

我人型都未砌,唔好講聖衣型態...
不過有冇痴到咁誇張??? (如下圖)
角度問題???
小堅 發表於 16-12-2013 11:56 PM

睇你推到幾入啦.............可以自己就一就~:78:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
請問大大星座型態左手如何遠離裙甲呢??
很多人都星座型態左手都是貼裙甲的,如何做到左手如何遠離裙甲呢 ...
狂戰士 發表於 17-12-2013 12:06 AM

其實可以自己就一就, 唔好插到咁入會好d................自己調教一下便可~:43:
文爺好波!大連子民以你為榮{:1_220:}
多謝師兄分享靚相!     曹操參上了!
mythsgod 發表於 17-12-2013 12:09 AM

多謝捧場..................:)
其實地台都正wo, 多野玩