Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: kimlam

[個人收藏] 年尾的驚喜!! DX13 T-800 BD!! 愛不釋手!!

DX13的確係正!:71::he:
睇師兄都玩到好夜就知
回復 16# EDMONDLUN

唉... 收工收得夜... 無計啦...:26:
今次可動眼可以話係船長之後就得最好嘅一個,的確比DX10好太多...!!
支持美圖...!!!
回復 18# DreamWorks

多謝師兄支持!!
今次DX13 對眼真係OK, 希望之後o既DX 系列都Keep住高水準!!
終於有一隻唔駛戴超o既T-800 !!
我想後追 有咩地方要留意下呢?

I like this one, really cool!
回復 21# Kopchevboris

HAHA~~ THX^^
係用APP 改o既, 幾好玩~
回復 20# fatkin8787
呢隻真係值得入手!!
如果後追自用的話, 建議入普通版就OK, 我都未拎過舊T1000 出黎...
至於留意D咩, 如果擔心的話可以直接買訂單上HT 拎貨, 至少有事可以換~
雖然已有EB嗰隻1/4BD,但呢隻最後都忍唔住後追左,好彩唔係炒高好多,而家仲未得閒開盒玩,等放假慢慢玩過夠!!!!!!
回復 23# kimlam

c兄 我想問 vip 果個 唔入埋?點解 建議入普通版?
回復 25# fatkin8787

純個人意見者,身邊好多朋友都無拎過舊T1000出黎,多數都係玩T800就夠!
咁點解唔慳多$200或更多錢呢?