Toysdaily 玩具日報

查看: 13295|回復: 25

[個人收藏] 年尾的驚喜!! DX13 T-800 BD!! 愛不釋手!!

雖然已然拎左2 星期, 但一直都無時間開...
難得今晚早左少少返屋企, 立即開!!
之前見到好多師兄o既靚相, 已經知道DX13 無令一眾T800 迷失望!!
但當自己親手拎住實物, 果然非常正!!   立即將輕戰損頭同DX10 合體!!
已經有太多攝影高手分享過, 我就簡簡單單影幾張啦~

唔知點解, 呢個角度有少少梁朝偉....

最後兩張無聊玩下野.... 哈哈...

上年有DX12 令我愛不釋手, 今年有DX13 為我帶來驚喜!!

多謝欣賞^^
Brilliant!!!!!!!!!!:D
Brilliant!!!!!!!!!!:D
回復 3# Gretzky99

多謝支持^^
Great shots and best use the part of accessories from 1/4 Batman!
DX系列中最正係13我覺得:35:
超正^~^{:2_250:}
Kim兄,呢隻堅正﹋o﹋
呢一隻真係好正.我拎左返去一開箱真係愛不釋手,不過我無攝影架生可以影到師兄們咁靚仔...但呢隻真係正到喊呀.哈哈..BTW樓主都影得好靚仔.
回復 5# squll

哈哈,我第一時間已經諗到舊鐵可以咁用∼
回復 6# wing1123

我貪心D,我覺得DX06, 08, 09, 11, 12, 13 都咁正!
期望DX15 會係乜呢^^
回復 8# E神

係!今年 DX13 同QS001 都好正!
難怪E大起雙飛!我無位無錢無得起...
回復 9# elliottlai

師兄,其實我都無架生,我只係熄左廳燈,將DX13放喺食飯枱上面,右邊放一支座枱燈,左邊用一支黃燈手電筒(扮火爐),後面用一塊黑布,簡單咁影喳...
回復 12# kimlam

好彩ht依家的大貨唔係隻隻正,
出的正會忍唔住出手。。。。
回復 13# kimlam

簡單就影到美圖,高手~~~~:35: