Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 魔動王 - 風飄俠登場!!!

原祖嗰三隻.我只有地隱俠.其他嗰兩隻冇入.除左超級係嗰三隻....
lmf008 發表於 11-12-2013 09:29 AM

其實原祖都唔差呢.............入完3子出坑..............{:1_220:}
我入左一隻原祖地隱,純粹象徵性入手,事實係好睇唔好玩
同意將同等金錢進貢其他野好過.......
edmondphk 發表於 11-12-2013 09:59 AM

所以玩完淨display係唔錯既...........只要唔郁佢.............{:1_197:}
呢個系列我係買情意結 已經唔理佢d關節係出成點了... 買咗開盒扭兩三下入櫃 完...
yelland01 發表於 11-12-2013 10:29 AM

相信好多ching都係一樣呢................不過入櫃display都幾正呢.....:^
請問軟手問題仲有冇...
denniskwong 發表於 11-12-2013 10:33 AM

其實由地, 水開始已有改善............不過唔知係我唔好彩定點.........今次隻風又有手軟問題(好易不舉){:1_224:}
客氣啦samuel兄...............我入完超及普通3子算了.................
p.s. 岩岩精粉開完倉 ...
ray文 發表於 11-12-2013 10:33 AM

師兄真係心水清,我都有去開倉。
去到見到每隻得番一盒,諗緊再入唔入坑,第不過二日再黎睇已經無左。
可以慳番 {:1_203:}
師兄真係心水清,我都有去開倉。
去到見到每隻得番一盒,諗緊再入唔入坑,第不過二日再黎睇已經無左。 ...
samuel2 發表於 11-12-2013 10:50 AM

ic...................{:1_238:}
頭像被屏蔽

開倉就未必有這3隻, 普地 就時常有新的行存貨推出來, 爆米花 上個月仍在賣, 而 蒸粉 也常常突然擺幾隻日版出來便宜賣 (真的只有幾隻), 2星期前有 日版水捲俠! 師兄 想再便宜點, 就要等 頑皮仔 1 set 3隻的特賣了!
開倉就未必有這幾隻, 普地 就常常突然有少量行存貨推出來, 一般是 4魚, 上個月 爆米花 仍有貨, 而 蒸粉 ...
mythsgod 發表於 11-12-2013 11:00 AM

精粉前幾日開倉有地同水呀............3魚咋.............:36:
開倉就未必有這幾隻, 普地 就常常突然有少量行存貨推出來, 一般是 4魚, 上個月 爆米花 仍有貨, 而 蒸粉 ...
mythsgod 發表於 11-12-2013 11:00 AM

所以舊版三子一隻都唔入,等一SET特價先入 {:1_208:}
其實由地, 水開始已有改善............不過唔知係我唔好彩定點.........今次隻風又有手軟問題(好易不舉 ...
ray文 發表於 11-12-2013 10:39 AM

唉, 我都唔想中招呀...
頭像被屏蔽
回復 23# ray文

嘩! 這麼便宜, 好抵玩!!!
[quote]開倉就未必有這幾隻, 普地 就常常突然有少量行存貨推出來, 一般是 4魚, 上個月 爆米花 仍有貨, 而 蒸 ...
samuel2 發表於 11-12-2013 11:22 AM

咁忍得..............:71:
唉, 我都唔想中招呀...
denniskwong 發表於 11-12-2013 11:23 AM

可能係個別0者...........況且入埋風飄就完.........玩完入櫃display算.....:43:
回復  ray文

嘩! 這麼便宜, 好抵玩!!!
mythsgod 發表於 11-12-2013 11:24 AM

但唔係個個搶到..............上面ching就話淨返d盒較殘所以冇入到..........:78:
咁忍得..............
ray文 發表於 11-12-2013 11:29 AM

唔忍緊都忍左咁耐,忍得既 :35: