Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: lukazou

[玩具報告] [Luka開箱]303TOYS - 關羽

回復 30# sityw

多謝師兄提供資料, 不過我好耐之前係淘X問SELLER 大部分都唔包順豐送運費,
同埋你個價錢好合理,(係咪港幣?) 唔介意既話可唔可以提供多D資料?
(BETWEEN LEE度比唔比講架?)
Nice collections, thanks for sharing:handshake:
回復  sityw

多謝師兄提供資料, 不過我好耐之前係淘X問SELLER 大部分都唔包順豐送運費,
同埋你個價錢 ...
howardyung23 發表於 12-12-2013 09:07 AM

我都係淘淘到問過,全套成5KG\重,運到落香港過2K,立即止步了.......
回復 33# aired48

策略性D講, 如對春秋無興趣, 隻馬可在之後香港訂呂布SET時得手.

所以上去剩買人就可以了.
係邊入手架師兄??????????
回復  aired48

策略性D講, 如對春秋無興趣, 隻馬可在之後香港訂呂布SET時得手.

所以上去剩買人就可以 ...
ivykwong1997 發表於 12-12-2013 12:07 PM

最弊我想全套入.....,但入左其他個幾個又係要入.......
另外魂作出黃忠, 即係關羽都會出,所以唔知等唔等好
回復 31# howardyung23

當然係人仔計啦!我係淘x打303toy關羽自己找的!
回復 37# sityw

I See~
我之前當然1搵過啦,不過唔見咁平同埋就算佢寫包運費多數都只限國內,黎香港要自己比順豐既~

不過依家太貴了, 得下先~
回復 38# howardyung23

再細心搵下終於見到...依家心大心細中....
馬+旗 要再加多成7魚...

回復 39# howardyung23

不要心大心細了!之前剛出時單人街價都係港幣九魚七,之後人家覆我電話話單人要一牛三魚!明顯已經是炒價了!我就覺得旗同馬可等下先入!
我想問魂作趙雲香港仲邊到有得買??
回復 41# 小諾

7仔可能有!上星期我係7仔個玻璃櫃見過,還有價錢牌貼住!
good! good pictures
好靚仔 ~ !!
主要係Ching影得靚 ~ !
真係擺上神檯都唔失禮 ~ !!