Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] [Luka開箱]303TOYS - 關羽

"美髯公" :71:                                                       .
where to buy?您的jj長度不符合要求
雞旺2樓有?我早兩日行過唔見....
如果有會去睇睇, 知唔知隻馬係咪要另外入?
樓主,小弟係淘淘網到搜尋關羽時發現有網頁使用樓主你的相作宣傳之用呀!!

我剛行完雞旺!店員話冇買!連版都冇得睇,上面師兄又話又版睇!害我白行!:angry:
去7仔都冇,最後只有係7仔留電話等通知返貨!!
誤導左各位CHING吾好意思
因為真係 係雞2 見到隻關羽 而且認得個頭雕 印象最深刻係的膠鬚 所以以為係同一隻 :26:
我剛行完雞旺!店員話冇買!連版都冇得睇,上面師兄又話又版睇!害我白行!
去7仔都冇,最後只有係 ...
sityw 發表於 9-12-2013 04:54 PM

又唔好咁嬲住, 我諗無網友想突登誤導你. 不過關於7仔,
我由一個月前問, 佢叫我等, 我等; 一個月後, 貨到(我睇住佢開箱), 佢好有誠意咁CHECK有無多一隻, 但佢話無現貨留晒比訂的人; 問佢有無得訂, 佢話唔會再返. 當然唔同時間, 有唔同的情況, 只係FOR你參考 ONLY.

至於, 我自己, 唯有去了淘不出手心買. 但貴很多.
回復 22# ivykwong1997

雞旺2樓我見佢POST D 相有個好似黃忠既物體開訂(不過唔知幾錢)
估唔到佢無關羽賣(定係賣晒就唔知了)

師兄係淘不出手心買連運費咪過2牛??
(我本來都想不過海關大人話關公唔係用黎拜架咩? 所以暫時擱置左....)
回復  ivykwong1997

雞旺2樓我見佢POST D 相有個好似黃忠既物體開訂(不過唔知幾錢)
估唔到佢無關羽賣( ...
howardyung23 發表於 11-12-2013 12:17 AM

黃忠係魂作出
回復  ivykwong1997

估唔到佢無關羽賣( ...
howardyung23 發表於 11-12-2013 12:17 AM

對. 不過我很天真地以為香港同價, 才在淘X入. 入後才知香港平很多.
似不似神像用黎拜, 視乎你同咩FIGURE一齊放.

我放在我自製的呂布 及 魂作趙雲, 沒有這個感覺.  ANYWAY 海關大人不喜歡就不要買最穩妥.
我諗依家淘X個價係炒起左
所以就算香港依家有得賣都會係大概咁既價...
(不過香港都唔知邊度仲有,如果差唔多我寧願係香港買方便d)

ps 如果入左櫃海關大人都睇唔到咁多掛....haha
回復 19# aired48

謝謝通報, 但是無法可管{:1_206:}:67:{:1_200:}
之前我在7仔留了電話只要個公仔,話返貨就通知我!今日7仔同我講還有一隻但,個價升左三魚了!:die:
好彩我冇等佢,聽樓上師兄講係淘不入手,單人買貴左一魚到入手了!
回復 28# sityw

其寶7仔係咩?

另外師兄淨係訂人? 即係唔要旗同馬?
連運費大概幾錢? 淘X 是否用順豐?
我都有與趣,不過好少係淘X買

THX~
回復 29# howardyung23

7仔係銀城地庫,
係呀我只要人冇旗同馬的,賣家包運費,用順豐的!
   用左八魚四草!!