Toysdaily 玩具日報

[GUNDAM] ガンダムハルート 最終決戦

首先要感謝老婆大人
知道用天涯鏡拍不到微距就送了微距鏡給我
用來拍模型真的很棒!!!
ガンダムハルート 最終決戦仕様 是小弟在00中最喜歡的機體
剛好有GK改件就買下來了...
由於沒時間的關係斷斷續續也用了半年時間才可以完成~
現在等ガンダムサバーニャ的改件到貨就繼續玩,呵呵

因為是第一次用水貼...不知道軟化劑原來也要溶解油...
所以有部分位置的色被溶解了...
大家運氣都很好看不到吧~~
這邊也來支持一下!
nice MA :71:

您的帖子長度不符合要求。
支持
上色唔錯下
very nice work.  very nice details.  support.
very nice work.  very nice details.  support.
呢隻型爆:63:師兄有個好太太{:1_197:}請問師兄用邊支微距呢?
首先要感謝老婆大人
知道用天涯鏡拍不到微距就送了微距鏡給我
用來拍模型真的很棒!!!
ガン& ...
追夢者 發表於 8-12-2013 00:49

我一直都覺得Harute係OO中機設最好的機體 (當然係講連GN Booster)
終於唔係"腳只是裝飾品"

好可惜B記一直都唔肯出

開Marute System果刻真係引死人

希望佢真係有Product出 (最好就HG.....)
回復 1# 追夢者

Nice sharing, thanks!