Toysdaily 玩具日報

查看: 7453|回復: 16

[Hot Toys] 職業技工隊---Hot toys MMS 209 Tony Stark (The Mechanic)!!

純開盒小分享, 劣圖隨便彈!
依隻真係估佢唔到, 咁快有得攞!
整體都幾滿意, 尤其配件部份, 整得非常精細!
番用workshop頭就預左, 但血跡油得幾逼真!
略彈小弟依隻嘅髮線有少少肉色, 普通肉眼唔係好覺, 但影相燈光下就有啲現!
但那有figure十全十美, 照樣帥氣地display吧!

衣服質感都非常滿意!

配件方面, 可算係IM系列中最多!

係動漫展排餐死嘅安慰品!

Limited edition

It's time...

Compare with Workshop Tony!

PS: New figure stand is great!

Thx for watching, and comments are welcome!!~:77:
Her 兄, 出佈吿, 支持下先
support ching!!!!
呢隻野,超水準之作{:3_131:}
super awesome ~~~~  I like you put Tony mechanic mix and match with workshop Tony. Really awesome !!!!!!
師兄 你SAD公仔....頭髮未完成
很用心很特別的報告呢!!!
多謝師兄無私分享
師兄真的好用心去拍攝,似乎所有道具都有介紹過了,出到嚟效果好靚,支持!!:71:

個頭.....攞去換是絕對合理的。
靴兄,影得好好呀!加油
樓主個主題名超讚!支持支持!
正一毒圖....:63:我28號唔知幾時有呀
好詳盡既介紹呀, 今日先得閑去攞
正一毒圖....我28號唔知幾時有呀
wing1123 發表於 8-12-2013 10:02 AM

x 2.......................
好包膠!:71::71:
我覺得今次值得一讚係心口個反應爐,比workshop版靚左同發光三角型似左!
HT呢下做得好好!重有好奇績地虎虎有跳樓價訂單!未買既人兄得閒可以去入返d 虎處VIP 哈哈{:1_214:}