Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: don328

[個人收藏] 1/4 Batman集合隨影(加圖NECA 1/4 Arkham Origins Batman)

thx4shasring
开眼界
真棒..1/4蝙蝠俠大集合,超棒的啦
加圖NECA 1/4 Arkham Origins Batman:$
加圖NECA 1/4 Arkham Origins Batman
don328 發表於 1-5-2014 12:37 AM

見到實物相當不錯,心大心細中:no:
想問一下師兄隻BATMAN可動性高唔高呢? THX:64:

回復 19# 小丙1018
可動性仍舊一般,依然有喲八字手:what:
不過哩款Batman比較魁梧,其實都已經好夠用{:1_220:}
QC認真麻麻,見好多隻噴咀部陰影色嗊到一忽忽,有D又出界{:1_216:}
我行左兩間鋪睇左七隻先有隻收貨:)情願俾多D早D買都係為左有得揀

今次啲關節位明顯少咗回彈,眼神有進步見好少出事而且唔駛自己加光油
哩隻整體真係正爆:71:好滿意:43:當然若果NECA搞好D QC更好:x
回復  小丙1018
可動性仍舊一般,依然有喲八字手
不過哩款Batman比較魁梧,其實都已經好夠用{:1_220 ...
don328 發表於 1-5-2014 01:39 AM

謝謝師兄回答{:1_208:}
聽師兄咁講睇黎都唔錯:handshake:
因為實物外型同個樣都做得相當正:71:
如果可動OK哩隻真係唔可以錯過:$
回復 21# 小丙1018
哩隻除咗QC問題外真係正爆:71:好有型{:1_220:}

趁假期輕輕用開稀顏色洗個面加返多少少陰影:(