Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 改改改改 滿大人 VS 廢鐵人 改改改改

滿大人雖然响戲入面係丑角一名,
但係佢嘅造形絕對令人唔可以唔入手。
上星期攞&#2165 ...
qiy 發表於 6-12-2013 10:21 AM

我同大大一樣. 依排都忍手唔入HT了. 無愛又無錢. 應該可以分手成功! {:1_228:}
回復 9# vin_tg56

回復 8# Macross長谷有洋

謝支持, 佢真係好掂. 不過齋PS都用左我4粒鐘.... :69: 未計執LEVEL時間. 不過都玩得好開心.{:1_228:}
回復 10# Usteakum

多謝支持啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
回復 11# haha_muse

其實IM3 OK. 只是浪費了MANDARIN一角.

有人都認為IM 的死對頭可能係DR. DOOM會更合適. 兩個都係鐵人. 兩個都聰明. {:1_231:}
回復 16# darknight

近排HT嗰啲貨真係唔太吸引呢!
咁又未致於分手嘅,有啱就計。不過佢哋啲貨期真係好嚇人!
講親都一年後!不過嚟緊真係好多玩具數找!
真係大愛嘅,要排兩、三個鐘都排。
冇愛嘅,唔使排加送禮品都免!
呢隻滿大人頭雕我覺得係近期HT的佳作!!!!只可惜對佢冇愛,留錢入其他嘢
師兄呢一輯滿大人是我見的最有韻!

看過呢一批相,就好似自己買了,有人玩了比我睇。

謝分享!
我都有呢隻,其實真的不錯。
我反而覺得滿大人若太似原註,咪變左harry porter咁玩魔法???
其實睇佢個OUTLOOK真係好OK, 一D都無舊卡通個老土味~~~ 重有劇本果D對話真係好型~ 但可惜應該後來 ...
darknight 發表於 6-12-2013 01:47 PM

雖然變了丑角, 但幾搞野丫, 係戲院時睇得好開心呢~:34:
回復  darknight

近排HT嗰啲貨真係唔太吸引呢!
咁又未致於分手嘅,有啱就計 ...
qiy 發表於 6-12-2013 02:13 PM

沒愛, 愛是一切~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 無愛免問. 不過HT價水脹得太利害. 售後又差到爆. 都係比其他玩具同有HEART 嘅廠賺好過~{:1_224:}
回復 23# 水水的基地

咁IRONMAN都唔一定似小露寶啫. 各有各玩法~ 有辣有唔辣.:^
What a cool post must add marks for support!  And your photos are good and funny! :71:
雖然變了丑角, 但幾搞野丫, 係戲院時睇得好開心呢~
火宅之人 發表於 6-12-2013 09:54 PM

玩起雙飛~~~ 估佢唔倒囉.{:1_214:}
回復 27# Douglas.M.Saint

多謝德哥~:love:
:71: "Be water" 圖好正