Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: mugfei

[Hot Toys] HT 時間表 From onesixthrepublic

唔係好信一月二月可以派到咁多款熱門野,始終大陸廠都要放年假
回復 16# chshting

如果可以插隊派狼人同舊BATMAN, 就真係好消息。
回復  不肖生

師兄,我都結左婚
過年交稅派利事就年年都頭痕架啦
但老實
我自己訂ht 都會計下 ...
iwillneverlose 發表於 5-12-2013 11:41 PM

你唔係覺得個重點係多幾隻12吋會搞到經濟有問題呀?
重點係你句:[遲又唔得早又唔鐘意 TD啲玩家真係大晒]有無問題丫嘛~
我舉例係要指出唔係派得早就一定係好事.
唔鍾意係可以有理由,而唔係你講到咁無理取鬧.
之前訂42話暑假先有:45:
42咁快?唔信
爱国者同机械工可以按期派货就good job啦
睇黎今個月真係唔可以亂洗錢................
我期待隻Red Snapper多過Tony~~
我係SB見過實物~~真係 ...
irontuba 發表於 5-12-2013 09:27 PM

我都係見到實物先訂
回復 15# iwillneverlose

我都派左7年利是,小朋友都兩個;不過分開講,一千幾百大細佬玩具都玩到牙痛咁聲,一係冇愛,一係真係玩唔起,訂得預左要找數,仲要而家動不動都比一半訂,找埋果幾舊都要揾"兄弟"幫真係誇D。:@

利申:中左步驚雲,麥42,超人。
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復  不肖生

我又唔明早派又有乜問題
乜落訂果一刻唔係已經預左尾數舊錢既咩
Sorry,唔係想掀起 ...
iwillneverlose 發表於 6-12-2013 03:23 PM

重點係你出言不遜,而話人話得有無道理.

你一路轉移焦點.捉住我一兩個字眼係度撐
覺得我講要放單誇張?你唔好同我講你咪講過破產一入之類嘅說話.
如果嗰時有條友走出嚟講:買玩具買到破產真係幼稚又不分輕重,呢啲咁嘅一千幾百真係買多十套都無問題囉~你又感覺如何?

我答你嘅理由入面淨係因為錢咩?執屋唔提?
順便話埋我無位就唔好買嘢,同埋做男人咁怕女人無出色丫~
要拗我仲可以搬好多理由同你嘈,但無意思.
根本就係你自己口痕,本來畀人講一講你自己都知唔係幾好.
情況同平時啲人又要嫌又要買個情況有啲唔同.
但你個人同個名一樣唔輸得先死頂之嘛~
唔係話生咗小朋友就等於係成熟嘅.

我唔會再RE你,無意思,浪費時間
你鍾意教訓人又好懶有錢都好啦吓~
就當我真係人窮夾幼稚,怕咗你啲成熟有錢人.
頭像被屏蔽
good thankssssssss