Toysdaily 玩具日報

查看: 10294|回復: 26

[Hot Toys] HT 時間表 From onesixthrepublic

未能盡錄, 可以自己參考
This schedule is from Hot Toys Japan. Dates could change following Hot Toys HK.
吾係麻,中6隻要去揾孖生兄弟幫手。
3月派唔派到3隻合金啊{:1_215:}
睇黎今個月真係唔可以亂洗錢................:sad:
我期待隻Red Snapper多過Tony~~
我係SB見過實物~~真係太正了~~!!!
Rock & Superman 對手超短, 希望係攝影角度問題....
呢個超人應是未改版前, 超期待啊
好似全部早咗
我記得42之前講係第二季
鐵甲威龍係第三季
超人好似都係話第二定三季
但家下全部都第一季喎~
失驚無神同個年關一齊殺到.......真係賣腎都唔掂喎......
即刻有賣Q咗啲單嘅衝動
12月,2月唔會悶:)
頭像被屏蔽
隻步驚雲真係好核突,唔似係HT出咁...:72:
回復 10# iwillneverlose

搞清楚,唔好講咩遲定早.好似好多要求咁.
係得一個要求--準時

落訂知道要第三季,但落咗訂之後又嫌遲,嗰啲先係犯賤同大晒.

HT啲嘢唔係話好平,佢發貨早咗,多少影響到安排,特別年關前後.
平時要洗多三幾千好似食多幾日即食麵頂得住,但農曆年好大鑊架~
(你梗係仲係屬於新年淨係多收入唔會多支出嗰批幸福一群啦~)
仲有平時間屋亂亂地,走私多一兩盒唔覺唔覺,大掃除前前後清點過晒,擺整齊晒.一入屋無所遁形
同heartbreaker同期既mark33反而未有得派?
頭像被屏蔽
之前覺得HT日本官網個時間都幾準,但近來Jor-El同滿大人突然早派咗,
我覺得其他少人訂而且figure本身工序似簡單啲嘅都可能插隊派貨,
驟眼睇可能係鴉、舊TV Batman Robin、獨行俠、狼人嗰啲有機插隊…