Toysdaily 玩具日報

查看: 8454|回復: 14

[詢問] 其實HT既city hunter抵唔抵買

小弟最近先入HT坑,主力想儲返曬D PREDATORS
參考左各位ching意見,最近已經買左Classic & Scar, 但見到各ching對city hunter都好2極化...
但自已又覺得反正未出新P如Wolf, Ancient等(Celtic覺得太搵笨實,唔想買),可以12魚玩下...
Ching們有冇咩意見可比下:(
其實我最擔心係買左佢又玩野再出新...
不過又覺得冇咩可能因為已經係再版,而且battle damage都出埋...諗5到佢仲有乜可能性出
聽樓主咁講, 似乎係有錢多, 身痕.

咁就去啦.
Celtic覺得太搵笨實...ching可否分享下?
頭像被屏蔽
Celtic我覺得唔錯:35:至於2.0,3.0,4.0等問題,只可以話有市場嘅產品,就會再出,及只會越來越靚,所以只有及時行樂:78:
聽樓主咁講, 似乎係有錢多, 身痕.

咁就去啦.
ivykwong1997 發表於 2-12-2013 11:55 AM

我5係有錢,係我想趁HT reboot predator時追返曬P系列
同埋我怕CH出埋今次會長期內5再出,所以想收埋佢
如果我有錢會入埋武士P:he:
Celtic覺得太搵笨實...ching可否分享下?
chankb 發表於 2-12-2013 12:15 PM

唔...主要覺得同scar冇乜分別,除左裝備上同有地台 ...感覺依然係upgrade左既scar only...
City Hunter 唔錯呀, 可以考慮入. 至於再番出既問題, 到時睇大貨正先再考慮啦, 話哂宜家隻 city hunter 已經出得唔錯.
唔...主要覺得同scar冇乜分別,除左裝備上同有地台 ...感覺依然係upgrade左既scar only...
wolf_predator 發表於 2-12-2013 01:41 PM

Celtic比起scar更好,只可以話scar先係搵笨既一隻。不過你儲得p仔,其實隻隻都差唔多樣
:x入埋牙子啦喂:x

scar先係搵笨既一隻 X3
City Hunter 唔錯呀, 可以考慮入. 至於再番出既問題, 到時睇大貨正先再考慮啦, 話哂宜家隻 city hunter 已經 ...
audiokids 發表於 3-12-2013 12:35 PM

THANKS你既意見,因為12魚,實在好吸引
Celtic比起scar更好,只可以話scar先係搵笨既一隻。不過你儲得p仔,其實隻隻都差唔多樣
JUNOWONG28 發表於 3-12-2013 03:40 PM

冇計啦我有股主角控,加上SCAR飛身插皇后個幕太型,對佢有太愛
入埋牙子啦喂

scar先係搵笨既一隻 X3
bigtomm 發表於 3-12-2013 07:52 PM

對不起,您的JJ小於 15 個字符的限制,請修改。

牙子係?
回復 14# wolf_predator

City hunnter孟波d女