Toysdaily 玩具日報

查看: 32746|回復: 177

[玩具攝影] SR - 帝王萬能俠登場!!!

2013年11月SR帝王萬能俠隆重推出, 呢隻帝王SR都算是小弟非常期待呢..............:D 由於一路都很想廠商推出合金版帝王, 但一直都未有消息, 直至今次廠商推出SR系列........:$ 雖然唔係超合金魂, 但今次SR都不算失禮呢, 事關都算幾重手吓, 身型又比一般SR都高大, 最重要價錢大眾化嘛............正~:71:  今次雖然PARTS不算多, 但就有配大翼............勁有氣勢呢~ :!

今次BOXART設計及POSE都算幾正~

包裝配件一覽~

裝上大翼霸氣十足~

頭香支持~~~~~~!
頭香支持~~~~~~!
gazza1211 發表於 1-12-2013 09:13 PM

THX gazza兄支持.........{:1_220:}
支持RAY文兄
你一出手搞到我影完都唔敢POST出黎:58:
我都想玩飛拳:63:
哩隻好正! 我都影咗張相! :71:
RAY文兄靚相怎能不支持~~~
Good photos!!:71:
They are really nice photos. Thanks for sharing.
nice pics pal but i'm playing this {:1_214:}

頭像被屏蔽
多謝師兄分享靚相! :71: :71: :71: 相信師兄已經把魂限部件也訂了吧:75:
仲有時間影相呀{:1_224:}
Ray文兄,終於等到你既靚相啦,正!!!
今次帝皇價錢真係大眾化,價格上落差距無上次三一咁大,起初都擔心遲買可能無貨,所以一出第一日即撲落旺角買,最終在信鵝米青口口口四魚四蟹找兩銀入手:52:
提外話,有舖頭老細話黎緊隻雅典娜,好似話代理要玩具舖入一隻雅典娜就要綑綁式入埋兩set地台,
你有無收到風?知唔知堅定流?
我無訂到,驚到時因以上關係要捱貴貨捱炒價:50:
入黎撑吓文兄埸先{:2_297:}{:2_246:}
餵完奶又黎放毒...
:58: