Toysdaily 玩具日報

查看: 7189|回復: 26

[玩具攝影] 異型異型異型異型異型異型、山口異型蛋蛋

Backup: http://figurehobbyclub.tw/forum/ ... mp;extra=#pid159281

第一版時沒入,後悔下,再版不能錯過了~ 果然是好物。 可動評測有前人玩盡可免了,我就影少少大愛。 {:1_219:}

型神俱備~{:1_220:}

體態誘人~{:1_221:}

可開口、伸脷才是精華所在~~~:)

透明頭骨可開~{:1_223:}

和12” CROSSOVER: http://toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=217740&extra=

和NECA 蛋比較 http://toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=217741&extra=
LIKE 一 LIKE 先
我都想買 , 不過有入境限制 , 入唔到

我當然都有入手!正吖呢款∼

:71:
nice little action figure.
呢隻真係幾好架!
我都好想入
不過,骨頭兵凡用性高D所以可能最後放棄入呢隻。。。
見到師兄D想又令我唸黎唸去{:1_201:}
呢隻真係幾好架!
我都好想入
不過,骨頭兵凡用性高D所以可能最後放棄入呢隻。。。
見到師兄D想又令我唸黎唸去{:1_201:}
LIKE 一 LIKE 先
我都想買 , 不過有入境限制 , 入唔到
petergpm333 發表於 1-12-2013 01:21 AM

咁細隻都唔入得???? 又唔係12" :*
我當然都有入手!正吖呢款∼
sumsum.com 發表於 1-12-2013 01:45 AM

其實佢如果出POWER LOADER 我就一定入皇后. 但唔知出唔出呢....{:1_237:}
回復 5# 龍星丸

回復 4# Macross長谷有洋

呢隻真係好野. 我當日V1.0就無入而後悔左一/兩年. 依家重出重油靚左(個FRIEND有第一代), 當然要入~:love:
回復 9# darknight

師兄覺得Alien好D定Alien Warrior好D?
師兄覺得Alien好D定Alien Warrior好D? X2

遲D SHF MONSTER 都出異形同鐵血戰士.
等B 記好定山口好呢?
回復  龍星丸

回復  Macross長谷有洋

呢隻真係好野. 我當日V1.0就無入而後悔左一/兩年. 依家重出重 ...
darknight 發表於 1-12-2013 08:06 AM

幾大入手Alien Queen先,而家$2百幾已有,一陣出power loader時候可能已經絕跡或者炒⋯
回復 11# mf_c2000
唔好等啦!
不如呢隻平就入手啦!
回復 13# 龍星丸

大大,你又會入邊隻先?
呢隻定戰士版?
回復 14# mf_c2000

Haha所以問緊樓主呢D過來人邊隻好嘛=〕
睇黎會喺hxj訂購,因為計埋黑色星期五折扣都ok的
師兄都可以睇睇如果有啱一齊運都抵架