Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 女妖合金報價

回復 60# 馬仔

呢D先係人講嘅野x2
師兄們 收貨時 鋪頭有冇話減番個差價? :handshake:
回復 62# j-man

減左幾十
我係亞版, 到時唔知跳成點.........................:75:
頭像被屏蔽
信鵝 已出現 11魚半 價格
mythsgod 發表於 6-12-2013 10:38 PM

yahxx 都有 :p
{:1_212:}還在掙扎中.....................
還在掙扎中.....................
弄內洋太 發表於 8-12-2013 09:24 AM

現在都未取, 其實大大心中已經有答案, 最多只是間野以後唔再留貨畀你, 對你冇乜損失
還在掙扎中.....................
弄內洋太 發表於 8-12-2013 09:24 AM

估唔到,仲可以諗咁耐,咁簡單既野搞咁耐,
就2個選擇,想以後同間舖有計傾就拎,
抱住反正出面大把玩具舖,少你一間唔少,摺埋都唔關我事就可以唔拎,

我相熟店個老細都係咁講,依家冇所謂熟客,個個睇價買野,
話知你之前幫親過幾多十次,你價錢貴隔離少少就已經唔幫親你,
輸打贏要既玩家多的是,仲要係老馮果隻,
我係咁架啦,你吹呀,我係玩家當然要最平,唔該你老馮蝕賣俾我添,
唔肯蝕既仲要唱衰你
老闆心聲,不喜勿插。{:1_220:}
咁簡單既問題,ching冇謂心煩,我覺得開訂一方俾你落得訂就預左要承擔走數風險,如果你走數,佢食左你訂其餘既咪佢負責law, 開訂一方本身都要係set訂既時候考慮風險ga la, 但如果係相熟既話點解唔同我老細傾?我訂隻戰王丸400,落左訂100,但街價200,我同老細傾完補250,大家攤分冇傷感情又唔係俾貴好多咩幾好
咁簡單既問題,ching冇謂心煩,我覺得開訂一方俾你落得訂就預左要承擔走數風險,如果你走數,佢食左你訂其餘既咪佢負責law, 開訂一方本身都要係set訂既時候考慮風險ga la, 但如果係相熟既話點解唔同我老細傾?我訂隻戰王丸400,落左訂100,但街價200,我同老細傾完補250,大家攤分冇傷感情又唔係俾貴好多咩幾好 gingsi 發表於 8-12-2013 03:53 PM

大大你睇錯晒, 佢係訂都唔駛落, 相方只係講過"信"字.

呢隻行貨咁貴, 加上最近GFFMC和METAL BUILD隻隻死, 冇客要未必會入, 出面真的劈就縮, 呢D客下次佢叫留乜都聽住先, 真心不用幫佢搞
街價200都要過左一排先有
剛出時3百幾都做左2星期
C兄你似乎等到大插先愠人喎
似有心等:he:

咁簡單既問題,ching冇謂心煩,我覺得開訂一方俾你落得訂就預左要承擔走數風險,如果你走數,佢食左你訂其餘 ...
gingsi 發表於 8-12-2013 03:53 PM
其實亞版是否已到,無人call 取貨。:80:
報喪女妖,是小弟的第一隻GUNDAM FIX FIGURATION METAL COMPOSITE,感覺上,的確係幾靚,不過,這種 ...

kkkiii0079 發表於 2-12-2013 12:07 AM

有師兄 隻女妖個大腿個球形關節位好鬆?  成隻腳fing下fing下.....

請問有冇補救方法 ? :die: