Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 女妖合金報價

頭像被屏蔽
回復 46# mythsgod

Totally agree what ching said! :!
呢隻最大败筆是电鍍金及上色qc 一般,我隻D sad 位在正面,反而後面冇sad. 頂
頭像被屏蔽

我訂開果間上次隻重高mark2平左訂價1魚比我,今次隻黑獅都肯平番7魚比我,雖然都貴過街價少少,不過都冇乜hard feeling{:1_238:}
我入了 一隻,又打算開盒 MG 來砌,之後做下對比{:1_203:}
I have 3 MG version and this one, trust me they are no different
第一日係呢到見到d 評價後我都諗住放棄, 但昨天出去見到實物感覺都唔係咁差最後都入左手, 可能我都係要求低, 返到屋企開盒玩左一陣都好滿意 :78:
我都唔明点解有人話比笨大呃
官方都無講過係电鍍
不嬲官图無限好
這是常識吧
成千銀,cheap 到暈
膠槍好似Robot魂
好心油D油上去
正如大丈夫入面詹sir話事偈
見到海報入面張柏芝,唔通真係比個張柏芝你咩
更何況現實中嘅佢,唔化妝,你估係咪真係咁索?
不嬲妝前(官图)同妝後(實物)都係大分别
所以我唔訂,見到實物ok咪入閘囉
各位師兄請教下小弟應唔應該遵守承諾去拿呢~~~~~~?(前題係小弟同該店都幾熟,但價格要$1牛四魚5蟹,最重要 ...
弄內洋太 發表於 30-11-2013 12:43 AM

好簡單

針對單一事件

先不討論唔落訂既問題, 唔拎就係輸打贏要囉

過到自己咪得囉.....
回復 55# 鬼道有人

師兄講得好。
訂左可以唔要(消費者有權), 訂左無貨可以cut,,take it easy
呢D先係人講嘅野!!{:1_208:}

訂左可以唔要(消費者有權), 訂左無貨可以cut,,take it easy
gundamgundam123 發表於 3-12-2013 05:40 PM