Toysdaily 玩具日報

[分享討論] SR帝皇萬能俠報價區

:47::47::47:甘就快D買先la,我今日出去只見焦人行版死狗狗{:1_207:},其他舖有都留比訂客,都係上苦苦價啱就買,費時是好似真三一甘,以為一出水浸(頑仔生路零),點知等到而家亞版都企硬:54:
甘就快D買先la,我今日出去只見焦人行版死狗狗,其他舖有都留比訂客,都係上苦苦價&# ...
555saga 發表於 2-12-2013 08:48 PM

其實笨大D受歡迎既產品大多數都會再販...以E條line尼講...睇下GGG,萬能俠1,2號就知...
所以唔心急玩只想等個靚價既話...可以慢慢尼:x
星期四一出去國寶見個價$#(,社團$@(刀無入,想睇下過幾日有無日版平貨,以為好似真三一甘,點知尋日再出mk睇,有 ...
rayliww 發表於 3-12-2013 09:47 AM

我估係因為呢隻無真三一初出時的負面消息(對眼太cute),同埋只要係鐵甲萬能俠都唔會大跌(一二號依家個價都好硬,一號對翼直頭炒高2倍有多),真三一之後好評多返,所以個價都硬了∼
:78:
我估係因為呢隻無真三一初出時的負面消息(對眼太cute),同埋只要係鐵甲萬能俠都唔會大跌(一二號依家 ...
鴨仔 發表於 3-12-2013 11:13 AM

日系那邊洗版得很厲害!!很久沒見到這種奇景!!!
Thx ,ching , 在元朗入了,穿梭机
ching 元朗邊度入呀?
pm pls…
回復 50# getter-1

靚價:D,星期六要入元朗做嘢,師兄可否pm下邊度?
回復 52# west1234
我都想知,可否pm我
回復 51# shingotaz

SAME, 可否PM?
不是美琪,金魚街附近只剩下一間了。
昨日在灣仔社團以穿梭機價加!(入了一盒,開了盒,完美的{:1_222:}
行版